Újítások a sárvári Tourinformban

Forrás: turizmus.com

 2016. július 26. 12:44

A közelmúltban kapott piros kerékpárokat a megyei karitásztól a Sárvári TDM turisztikai célra, elkészültek a város információs tábláira a QR-kódok, és most újabb fejlesztések valósultak meg a Sárvári Tourinform Irodában.

A Sárvári Tourinform Irodába lépve a korábbinál még barátságosabb környezet fogadja a látogatókat. Az átalakítás azt a célt szolgálja, hogy minden korosztály számára vonzóbbá tegye az irodát – mondja Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője.

- Teljesen kifestettük az irodát, kialakítottunk egy gyereksarkot, ahol különböző foglalkoztató eszközöket, színezőket helyeztünk el. Egy felnőtt pihenősarok is rendelkezésére áll a hozzánk betérőknek okostelefonok, tabletek töltésére alkalmas töltővel, ingyenes wifivel – sorolja Haller Ferenc.

A TDM irodába betérő turisták információkat kaphatnak a helyi és környékbeli szálláskínálatról, programokról, gasztronómiai és egyéb turisztikai szolgáltatásokról, de különféle termékeket és ajándéktárgyakat is vásárolhatnak az irodában.

- A már korábban említett karitász együttműködés keretében gyógyteák, mézek és szörpök kerültek a polcainkra, de vásárolható nálunk sárvári hűtő mágnes, helyi termelők által készített ajándéktárgyak, képeslapok is. Kikerültek a Tourinform elé a Re - Cikli Program keretein belül idehozott, bérelhető kerékpárok is - tudtuk meg Haller Ferenctől.

Június végétől az Infoviskó is újra várja a látogatókat a vár előtt, jelezve, hogy elindult a nyári turisztikai szezon, amikor is ismét több ezer látogatót várnak Sárvárra, hogy felfedezzék a város gyógyvizét, történelmi és természeti kincseit.