Újra blogol Egerben a félszemű

Forrás: turizmus.com

 2016. július 15. 18:06

Idén négyéves Eger egyik közkedvelt nyári kreatív akciója, a „Jumurdzsák blogja” névre hallgató online játék, mely az előző évek sikerein felbuzdulva idén is folytatódik.

Az előző három évben már láthatták, olvashatták az eger.hu oldalon és a Facebookon, ahogyan egy neves, közismert személyiség saját, személyes egri történeteit osztja meg az egész országgal. Idén is folytatják a sikeres játékot, s a nyeremény természetesen egy csodás őszi hétvége lesz Egerben.

A 10 bejegyzésből álló blogfolyam július 18-án, hétfőn indul az eger.hu oldalon és a Facebookon, Eger Város Hivatalos Oldalán is lehet követni az eseményeket. Augusztus 20-án, a Dobó téri ünnepi események keretében leplezik majd le a 2016-os Jumurdzsákot.

A Jumurdzsák blogja lényege, hogy az író a bejegyzésekben egyre több, hasznos információmorzsát rejt el a kilétét illetően. Érdemes tehát követni a blogot, és egy kicsit kivárni, mert egy játékostól csak egy tippet fogadnak el a szervezők, akik a megoldásokat augusztus 19-én éjfélig várják az 1552@ph.eger.hu címre.

 

Amit a titokzatos bloggerről már most tudhatunk:

Szorosan kötődik a megyéhez és Egerhez, két közeli barátja egri, miattuk is gyakrabban jár a városunkban. Kedveli, szereti az egri bort, bár ő maga csak 32 évesen kóstolta azt először. Bár a szeme nincs bekötve (ez ma már mégiscsak ódivatú lenne…), 40 évesen szemüveges lett, melyet többnyire mindig hord, csak épp ott nem, ahol a legtöbben és legtöbbször látjuk.

A kérdés tehát a következő: ki lehet ő? Egy hónap és tíz blogbejegyzés után biztosan kiderül! (Az előző évek Jumurdzsákjai Kálloy Molnár Péter, Süveges Gergő, Németh Kristóf voltak)