Újra KULTKIKÖTŐ Piknik tavasszal a Balatonon

Forrás: turizmus.com

 2016. május 01. 17:13

Mese-előadás, koncertek, közös ebéd, süti-sütő verseny, társasjáték – mindehhez a háziasszony Gubás Gabi. Egész napos programmal vár mindenkit május 7-én, szombaton a KULTKIKÖTŐ Piknik Balatonföldváron.

A tavalyi Piknik sikere után a KULTKIKÖTŐ szervezői újra egy nap nyarat varázsolnak a tavaszba! A Nyitott Balaton akcióhoz csatlakozva megnyitják a KULTKIKÖTŐ – Balatonföldvár színpadát. Különleges kulturális és gasztronómiai programokkal, közösségi tevékenységgel és rengeteg KULTKIKÖTŐ-nyereménnyel várnak kicsiket és nagyokat. 10 órakor kezdődnek a programok Balatonföldvár szívében a KULTKIKÖTŐben és a parkban. Egy igazi balatoni mese előbemutatójával indul a nap: a Balatoni legendák – Helka és Kelén címmel készült mesés zenejáték hívja izgalmas kalandra a legkisebbeket.

A parkban mindenki együtt ültethet virágot, és aki segít ebben, értékes ajándékot is kap az élmény mellé! Gubás Gabi és barátai zenélnek, amíg a bográcsban fő a finom ebéd – melyre mindenki a Piknik vendége, amíg a kondér mélye tart! Ki mit süt? – a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesülettel karöltve a KULTKIKÖTŐ újra süti-sütő versenyt hirdet édes és sós kategóriában. A nevezett finomságok az eredményhirdetés után természetesen elfogyaszthatók! Közben a Nők a Balatonért Egyesület segítségével izgalmas kvízen vehetnek részt a nagyobbak, és játszhatnak egyet az óriás Balaton-társasjátékkal is.

Egy kis mozgást hoz a napba a ZumbaFitness Balaton csapata, délután pedig az Országh Pince bor- és pálinka-kóstolója várja a felnőtteket. A Coolt Jazz Quartet gondoskodik a jó hangulatról, a gyerekeket pedig egész nap kézműves-foglalkozások és szabadtéri játékok várják.

A KULTKIKÖTŐ Piknik minden programja ingyenes.

Helyszín: KULTKIKÖTŐ, Balatonföldvár (Bajor Gizi sétány 1.)