Újra látogatható a középkori Itália – Etyeken

Forrás: turizmus.com

 2016. július 06. 13:18

Európa legnagyobb kültéri díszlete a reneszánsz Itáliából ad ízelítőt a Korda Filmparkban.

A vendégek gyönyörködhetnek a Szent-Péter bazilika bejáratában, kertjében, vagy éppen Róma, Milánó, Velence XV. századot idéző utcáiban, sikátoraiban.  Jeremy Irons Rodrigo Borgia, vagyis VI. Sándor pápa bőrébe bújva itt játszott a The Borgias sorozatban: intrikák, árulás, szenvedély egy változó korban.

 

Ebben a korhű környezetben bárki saját kisfilmet is forgathat. A filmbuilding program keretében rövid játékfilm készül, ahol a résztvevők belekóstolhatnak a forgatások hangulatába, a színészek és a stábtagok munkájába. A program résztvevői a kapott forgatókönyv és a rendező utasításai alapján, a szükséges technikai eszközök, kültéri díszletek segítségével aktív részesei lehetnek saját filmjük elkészítésének, akár stábtagként, akár színészként. Az interaktív filmes csapatépítő program már hatodik éve több mint kétezer embert repített a mozi varázslatos világába.

A Korda Filmpark 20.000 négyzetméternyi díszletében nemcsak nézelődni lehet, hanem partikat, esküvőket, gálavacsorákat is lehet rendezni.