Újra Libamáj Fesztivál az Erzsébet téren

Forrás: turizmus.com

 2014. augusztus 28. 12:05

Hatodik alkalommal rendezik meg a Libamáj Fesztivált szeptember 5-7. között az Erzsébet téren, ahol a családi játékok, a Libaolimpia mellett a főszerep ismét a gasztronómiáé lesz.

A szervezők két különleges ajánlattal is készülnek: már 1000 Ft alatt lehet libamájas meleg ételeket kóstolni és kapható lesz egy különleges Libamáj Fesztivál Menü is.

A hagyományosnak mondható gasztrofesztivál kiállítókban is színesedett: lesz libatepertős bon-bon, házi füstölésű libakolbász, áfonyás camambert fagylalt, Tokaji Aszús fagylalt különlegességek, helyszínen sült liba tepertő, szarvasgombás, valamint fokhagymás serpenyős libamáj pástétom, tokaji aszús páté, helyben sütött kenyér, kiváló borok és pálinkák és sok egyéb különlegesség várja a látogatókat.

 

A libaételek mellett megtalálhatók lesznek a kacsából készült ínyencségek is, a színpadi beszélgetésekből pedig azt is megtudhatjuk majd, hogy milyen a jó libamáj és hogyan kell igazán ízletesen elkészíteni. Aki pedig kedvet kapott hozzá, hogy otthon is elkészítse a Fesztiválon látottakat, az a helyszínen is vásárolhat libamájat.

Részletes információ: www.magyarizek.hu