Újra megnyitja kapuit a Szabadtéri Színpad Csillebércen

Forrás: turizmus.com

 2017. június 14. 12:55

Idén nyártól ismét számos színházi előadásnak, musicalnak, zenei fesztiválnak, koncertnek és gyerekprogramoknak ad helyet a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ, amely a felújított szabadtéri színpadán 21. századi hang- és látványtechnikával várja a közönséget.

A felújított, közel 1000 férőhelyes nézőtérrel rendelkező színház június 16-án nyitja meg hivatalosan a nyári évadot, méghozzá rögtön egy olyan neves előadással, mint az Abigél. A közkedvelt regényből Bánvalvy Ági, az 1978-as tévésorozat egyik főszereplője készített színpadi adaptációt, Szikora János rendező segítségével.

Az Abigélt egy nem kevésbé neves színmű, az Édes Anna követi június 24-én, hónapzárásként pedig ismét egy történelmi ihletésű darabot, az Egri csillagokat láthatják majd a nézők, méghozzá zenés formában. Várkonyi Mátyás és Béres Attila történelmi musicalje már az 1997-es ősbemutatón, a Margitszigeten is óriási sikert aratott.

Az Abigéllel indítják a szezont Csillebércen

Fotó: csilleberciszinhaz.hu

Júliusban, augusztusban és még szeptemberben is olyan, sokak érdeklődésére számot tartó előadások kerülnek színpadra, mint az István, a király, a Csárdáskirálynő, A miniszter félrelép, A kaktusz virága, a Jövőre veled ugyanitt, az Óz, a nagy varázsló, a Lúdas Matyi, a Csizmás kandúr, A fösvény, A négy muskétás, de lesz még a nyár folyamán Csík Zenekar-koncert, látványos Operettgála és Musical Ünnep is, valamint további koncertek és színvonalas gyermekrendezvények is színesítik a programpalettát.

A Csillebérci Szabadtéri Színház látványterve

Fotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Itt az új VOLT-himnusz!

2017. június 08.