Újra Star Fans Day a szolnoki RepTárban

Forrás: turizmus.com

 2022. december 13. 11:31

A múzeum 2022. december 29-én ismét megrendezi a hazai Star Wars-rajongók egyik kedvenc eseményét.

2022. december 29-én ismét megrendezésre kerül a Csillagok háborúja című film rajongóinak kedvenc napja a RepTárban. A látogatók a halálcsillag-folyosón átsétálhatnak egy messzi-messzi galaxisba, ahol a film valósággá válik.

A LEGO Birodalom és a LEGO DUPLO játszóház mellett lehetőségük nyílik fotót készíteni élethű, két lábon járó mozicsillagokkal: Dart Vaderrel, R2D2-val, rohamosztagosokkal, sithekkel, buckalakókkal és még sok más Star Wars- és Star Trek-szereplővel.

A Star Wars-rajongókat LEGO Birodalom és LEGO DUPLO játszóház is várja

Fotó: 123rf.com

A látogatók részt vehetnek a konferenciateremben tartandó cosplay interaktív előadáson és elkészíthetik saját kiegészítőjüket a cosplay workshopon. A galaktikus kvíz kitöltésével tesztelhetik tudásukat, hogy mennyire ismerik a világűrben játszódó eseményeket. A játékos kedvűeket a Hangár Galériáján gamer sarok és VR Jedikard várja. A sisakkiállításon és a fegyverarzenálban igazi érdekességekre is lehet bukkanni: megcsodálható például egy rohamosztagos sisak is, amelyet a Zsivány egyes filmben Darth Vadert játszó színész, Spencer Wilding dedikált.

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum az év hátralévő részében is különleges programokkal várja az érdeklődőket, családokat. A múzeum 2022. december 31-től 2023. február 29-ig zárva tart.

Nyitvatartás az év végén: szerdától vasárnapig 10:00 – 16:00 között.