Újra TDM-képzés a BGF-en

 2013. szeptember 25. 16:34

A 2013/2014-es tanévben ismét elindítja Turisztikai Desztináció Menedzsment képzését a Budapesti Gazdasági Főiskola. Holczer Ágnes, a szak egyik oktatója, a TDM Consulting marketing tanácsadója a főiskolai rendszer előnyeire hívja fel a figyelmet.

Idén immár a harmadik TDM évfolyam indul el a BGF-en. Az elmúlt években a főiskola a szakemberek igényeire tudta szabni a tantervet, amely azt a komplett gondolkodásmódot igyekszik tükrözni, amely a desztináció menedzsmentben is szükséges. A képzés megtanít rendszerben gondolkodni, mely nélkülözhetetlen a turisztikai vállalkozók, a vendégek és a lakosság érdekeinek összehangolásához. Emellett bevon olyan fontos kapcsolódó tárgyakat is, mint például a település- és vidékfejlesztés, a jog vagy a pénzügy, melyek révén szintén szélesebb tudást, komplexebb látásmódot kapnak a hallgatók.

A képzés 15 hétvégét ölel fel, ezeket az alkalmakat igyekeztek a holtidőszakra időzíteni. Az elméleti oktatáshoz terepgyakorlat is kapcsolódik, mely az előző tanévben már kiterjedt Ausztriára is, a Fertő-tó osztrák oldalára.

Jelentkezés és információ: Szefcsek Mónika 1/ 374-6202, szefcsek.monika@kvifk.bgf.hu.