Újranyit a mezőkövesdi fedett élményfürdő

Forrás: turizmus.com

 2023. március 22. 09:48

Jó hírt közölt a héten a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő: április 6-án újra megnyitják az egy épületben található fedett élményfürdőt és uszodát. Ennek köszönhetően jelentősen bővül a fürdő medencekínálata.

Tavaly októberben lapunk is hír adott róla, hogy a drasztikusan megnőtt energiaárak miatt a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő határozatlan időre bezárta a fedett élményfürdőt és az uszodát. Ugyanakkor a létesítmény többi – szezonon kívül üzemelő – medencéje azóta is a vendégek rendelkezésére állt.

Ezen fürdőegység április 6-ai újranyitásról most a Termál Online adott hírt. Hozzáteszik, e hét hétfőn karbantartási szünet kezdődött a Zsóry Gyógyfürdőben, és március 25-én, azaz szombaton nyitnak újra. A karbantartási szünet előtti héten már beüzemelték a fedett fürdő melletti szabadtéri élménymedencét is, amit nem gyógyvízzel töltenek, így akár gyerekek is használhatják.

Április 6-án újranyit a fedett élményfürdő Mezőkövesden

Fotó: Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

 

A 2017-ben átadott, kiegészítő jegy ellenében látogatható élményfürdőben pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodrófolyosó, hullámmedence és három csúszda gondoskodik a vendégek kikapcsolódásáról, szórakozásáról.