UK study tour Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2016. március 09. 16:34

Az Utazás Kiállítással egy időben 11 tour operator töltött egy hosszú hétvégét Magyarországon a Lighthouse Travel és a Danubius Hotels Zrt. szervezésében. A 4 napos tanulmányút a Magyar Turizmus Zrt londoni külképviseletével és a Budapest-Közép-dunavidéki RMI-vel együttműködésben valósult meg.

A bejáró túra elérte célját, hiszen a már meglévő, illetve a potenciális MICE és leisure utazásszervező partnerek is szakmailag tartalmas és hasznos programokon vehettek részt. A szervezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy bemutassák a Danubius Hotels kínálta változatos szálláshelyeket és gasztronómiai különlegességeket. Budapest és környéke nevezetességeit pedig kicsit újragondolt formában járhatták be a résztvevők és olyan helyszíneket is megismerhettek és kipróbálhattak mint a Gundel Étterem, a Várkert Bazár, a Borssó Bistro vagy az Opera Cafe Budapesten.

 

A zökkenőmentes lebonyolításról a Danubius Hotels londoni értékesítési és marketing menedzsere Tsvia Vorley és a Lighthouse Travel munkatársai Szabó Dorina és Kiss Andrea gondoskodtak.