Ünnepi programok Siófok szívében

Forrás: turizmus.com

 2016. december 18. 13:00

Siófokra télen is érdemes ellátogatni, a város számtalan programmal várja a vendégeit: Aranycsengő Adventi Vásár, ingyenes műjégpálya, puncsparti és szilveszteri buli a város főterén, a kulturális központban pedig újévi gálakoncert, színházi előadások és táncház.

Siófok különleges ünnepi fénybe borult főterén, a Víztorony környékén Adventi vásár és számos program várja szentestéig a Siófokra látogatókat minden pénteken, szombaton és vasárnap.

A karácsonyi várakozás hangulatát idézik napközben a gyermekeknek szóló zenés műsorok és foglalkozások, esténként pedig a különféle koncertek. Az „ünnepvárás” során mézeskalácssütés, mesegyár, karácsonyi dudálás, élménykuckó, Mikulás és jégvarázs, koncertek ígérnek felejthetetlen élményeket a kicsiknek.

 

A felnőttek komoly- és könnyűzenével hangolódhatnak rá a szeretet ünnepére. A fellépők között szerepel a New Lepel Empire, Lola és Szabó Leslie is. Vasárnaponként pedig 17 órakor a nagy vallási felekezetek képviselői gyújtják meg az adventi gyertyát.

Karácsonyt követően is változatos gyerekműsorok, operett, blues, napjaink slágerei, retró, valamint akusztikus fellépők várják a településre látogatókat.

 

Ezt követően pedig az évet egy fergeteges szilveszteri buli zárja. December 31-én kölyökszilveszterrel indul a délután az Apacuka zenekar közreműködésével, melyet Michael Jackson show műsor, Apostol és Popdealers koncert követ. Az éjféli tűzijátékot követően pedig a Rákász Disco szórakoztatja majd a közönséget.

Mindegyik eseményen garantált a remek zene, a forralt bor, a kürtőskalács illat és a gyermekprogramok, miközben a korcsolyázás szerelmesei ingyen élvezhetik a város műjégpályáját.

Kapcsolódó cikkek