Útvonalat is tervez a Balatonföldvár turisztikai régió új portálja

Forrás: turizmus.com

 2017. március 20. 11:32

Új innovatív honlappal készül az idei turisztikai szezonra a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület. A többnyelvű, webapplikációs megoldásra épülő rendszer a régió 13 településén segíti az érdeklődő turisták tájékozódását eszköz és platformfüggetlen megoldásaival.

A Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület a térségi turizmus fejlesztése érdekében egy felhasználóbarát, a mai kor igényeinek megfelelő új weboldalt hozott létre a QARD™ System-mel együttműködve. A három nyelven elérhető honlap reszponzív, így bármely eszközről használjuk is, a felhasználói élmény teljes marad, a modern arculat mellett áttekinthető és könnyen kezelhető.

Tartalmát tekintve nemcsak a balatonföldvári, hanem a város vonzáskörzetéhez tartozó kistérségi települések turisztikai látványosságait és programjait is összefogja. Az aktuális információk mellett elérhetővé teszi a hamarosan bevezetésre kerülő Földvár Card szolgáltatást is, valamint interaktív térképe és integrált navigációs szolgáltatása révén segítséget nyújt a geolokáció alapú tájékozódásban is mind az események, programok, mind a szolgáltatók elérhetőségének tekintetében.

Az egyértelmű menüpontok segítségével mindenki megtalálja a számára leghasznosabb információt. A szállás- és vendéglátóhelyek, illetve a szolgáltatások között az egyesületi tagok találhatóak.

A balatonföldvári turisztikai régió új honlapja

Fotó: balatonfoldvar.info.hu

A tavalyi évben Balatonföldváron átadott kutyabarát fürdetőhelyhez érkező vendégek számára a beépített célirányos szűrő könnyíti a szállás- és vendéglátóhelyek közötti keresést. A keresést követően kapott találatokat rendezhetjük többek között az ár és a Balatontól mért távolság szerint, szálláshelyek esetében lehetőség van azonnal, közvetlenül a szállásadótól ajánlatot kérni.

A weboldalon szereplő összes információ megtalálható a térképen, a szűrőrendszere segítségével gyorsan áttekinthetővé válnak és egy kattintással útvonalat is tervezhetünk bármelyik látnivalóhoz.

„A mai világban, amikor az utazók 80 százaléka használja az internetet utazástervezéséhez, sőt az inspiráció is közel 70 százalékban ebből a forrásból érkezik, nagyon fontos, hogy informatív, praktikus, a kor elvárásainak megfelelő, könnyen kezelhető honlappal biztosítsuk vendégeink naprakész tájékoztatását, segítsük elő egyesületi tagjaink és a desztináció szolgáltatóink piacra jutását" – mondta el Fekete Tamás az Egyesület alelnöke.

A megújult honlap a már jól ismert www.balatonfoldvar.info.hu címen érhető el.