Üzleti etikett 38 országban

 2010. április 14. 13:53

  Üzleti szokások, etikett, praktikus információk 38 ország tárgyalási technikáiról, protokolljáról, illetve informális szokásairól. Miért tilos órát ajándékozni Kínában? Hogyan adjuk át névjegyünket Ázsiában és Dél-Amerikában? Illik-e kezet csókolni n?i üzletfelünknek Dániában? Visszautasíthatjuk-e a vodkát orosz partnerünk otthonában?      

A Szokás, illem, ajándék című könyv segítségével ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok a hazai menedzserek, cégvezetők, vállalkozók, akik gyakran utaznak külföldre hivatalos ügyben.

A Turizmus Kft. gondozásában megjelenő kötet – amely 38 ország, illetve régió üzleti etikettjét mutatja be 148 oldalon - praktikus információkat ad az egyes országok alapvető üzleti szabályozásáról, tárgyalási technikáiról, protokolljáról, illetve informális szokásairól – kapcsolódjanak azok az üzleti vacsorához, öltözködéshez, ajándékozáshoz vagy akár a külföldi üzleti partnerrel szervezett, munkaidőn túli programokhoz.
 
Rendelje meg a kiadótól utánvéttel vagy vásárolja meg személyesen a szerkesztőségben, a 1074 Budapest, Munkás utca 9.-ben.

Ára: 3900 Ft + postaköltség.

Ha kérdése van a kötettel, illetve a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a kerdezzen@businesstraveller.hu e-mail címre, vagy keresse Teknős Piroskát a 1/ 266-5853-as telefonszámon.