V4 Kerékpárverseny és családi nap

Forrás: turizmus.com

 2018. május 07. 15:23

A Visegrádi Csoport 2017-2018. évi magyar elnökség tiszteletére május 12-én a Várkert Bazárban rajtol a V4 Kerékpárverseny. Idén először a rajthelyszín egész napos családi programmal várja az érdeklődőket.

A Magyar Turisztikai Ügynökség jóvoltából a Várkert Bazár előtti színpadon fellép az energikus és eklektikus koncertjeiről híres Mary Popkids, az aranyhangú testvérpáros, Tóth Vera és Tóth Gabi, valamint a páratlanul sikeres, tradicionális dzsesszt játszó Hot Jazz Band. A gyerekek szórakoztatásáról Kovácsovics Fruzsina gondoskodik, aki Elfeledett mézescsók című albumáról adja elő Lackfi János és Szalóczi Dani verseinek megzenésített változatait. A koncertek mellett a színpadon kívüli programokra is nagy hangsúlyt fektettek a szervezők: a professzionális extrém biciklis bemutatón az ország legsikeresebb triál, break, parkour, bmx, gördeszka sportolói szórakoztatják elképesztően látványos módon a rendezvényre látogatókat.

A tradicionális dzsesszt játszó Hot Jazz Band is fellép

Fotó: hotjazzband.hu

Lesz biciklis turmixbár, ahol az érdeklődők a biciklijük és az elektromos áram segítségével maguk működtethetik a turmixgépet, V4 padinta közösségi hinta-lóca, zsonglőrbemutató, ökojátszóház, valamint Go Mobility akadálypálya is. A résztvevők továbbá egy mesterségesen kialakított pályán is versenyezhetnek egymással a Royal Fixi Club jóvoltából, a kijelölt mobil masszázs pontokon pedig a versenyzők, illetve a rendezvény résztvevői ingyenes sportmasszázs szolgáltatást vehetnek igénybe.

Kapcsolódó cikkek