Melyik település nevét viseli a Balaton legújabb hajója?

Forrás: turizmus.com

 2017. április 24. 11:58

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) meghosszabbította a Nemzeti Regattára történő nevezési határidőt.

Magyarország települései ennek megfelelően 2017. április 28-ig jelezhetik részvételi szándékukat a két napos fesztiválra. Valóban nem árt sietniük azoknak a településeknek, akik Siófokon június 10-11-én a Balatonra irányuló reflektorfényben kívánják bemutatni saját értékeiket, látnivalóikat, ízvilágukat, mivel már a tavalyi évet meghaladó számú nevezés érkezett a szervezőkhöz.

Az eseményre kilátogatók már biztosan találkozhatnak többek között olyan nagyvárosok csapataival, mint Budapest, Győr, Pécs, Veszprém, Zalaegerszeg, de Balaton parti települések mellett az ország különböző részeiről is érkeznek további résztvevők, így említhető Makó, Szentes, Cegléd, Dunaharaszti vagy akár Pilisjászfalu is. A hivatalosan nevezett településekről naprakész információ az esemény honlapján található.

A győztes település egyik jutalma idén is az lesz, hogy a nagypénteken átadott legújabb hajó a következő szezonban a település nevét viseli Így a 2018-as szezonban talán meglepheti a Balatonnál nyaralókat a vízen egy távoli magyarországi település nevét viselő hajó.