Válj Dubaj Szakértővé, és utazz el Dubajba!

Forrás: turizmus.com

 2019. október 07. 17:01

Egy szórakoztató oktatóprogram, amellyel 2020 elején részt vehetsz egy dubaji tanulmányúton – ez a Dubai Expert (Dubaj Szakértő), amely a Dubaji Turisztikai Hivatal magyar nyelvű online oktatóprogramja.

Az online Dubai Expert az utazási ügynökök és menedzserek számára készült, egy többszintes online kártyajáték, ahol a játékosoknak ideális dubaji úti terveket kell létrehozniuk a látogatók különböző típusai számára – változó életkorral, érdeklődéssel és büdzsével.

“A Dubai Expert lehetővé teszi, hogy a játékosok az elért szinteket folyamatosan mentsék, így a játékot akár hetek alatt is befejezhetik” – mondta Paddington Tucker, a Dubaji Turisztikai Hivatal kelet-közép-európai képviselet-vezetője.

A Dubaj Szakértővé váló ügynökök – akik teljesítettek 20 szintet, végignéztek 25 szakértői videót és helyesen megválaszolták a “virtuális út” során felugró kérdéseket - egy oklevéllel gazdagodnak, amely bizonyítja tudásukat a városról.

Dubai skyline

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Miért éri meg játszani?

Amellett, hogy bővítheted a tudásod a folyamatosan megújuló Dubajról, NYERHETSZ is:

10 szerencsés magyar Dubaj Expert (Dubai Szakértő) 2020 elején részt vehet egy dubaji tanulmányúton!

A részletek:

  1. A sorsolásban azok is részt vehetnek, akik már Dubaj Szakértőnek mondhatják magukat (a korábbi két nyertest leszámítva).
  2. A Dubai Expert programot elvégző játékosok egyszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.
  3. A Dubai Expert+ minősítést megszerző játékosok kétszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.
  4. A Dubai Expert programot elvégző jegyértékesítők, akik Emirates repülőjegyeket értékesítettek Dubajba, kétszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.
  5. A játékleírás és a további részletek IDE kattintva olvashatók

Vágj bele a kalandba! CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.

Regisztrálj és játssz még ma!

IDE KATTINTVA KEZDHETED.

(X)