Váltsa meg belépőjét a turizmus.com bulletin 20%-os egyedi kedvezményével!

Forrás: turizmus.com

 2017. május 17. 16:01

A kedvezményes jegyvásárlás Budapesti Nyári Fesztivál nyitókoncertjére online, kezelési költség nélkül, bankkártyás fizetéssel kényelmesen és gyorsan elérhető.

Nyitókoncert a Nemzeti Filharmonikusokkal
Ünnepi Mendelssohn-est
Sztárvendég: Hilary Hahn hegedűművész
2017. június 9. (péntek) 20.00, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

online jegyvásárlás >>

A fenti jegyvásárlási linkre kattintva válassza ki ülőhelyét; a jegyek kosárba helyezését követően a Kuponkód felülethez írja be a megadott kuponkódot: BNYF1, így tudja érvényesíteni a 20% kedvezményt.

 

Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi koncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata. Hazánk egyik legrangosabb szimfonikus együttese önmagában is a minőség garanciája, amely kivételes szakmai érzékenységgel, a komolyzene értő és élményszerű tolmácsolásával ejti rabul a közönség szívét.

A reformáció 500. évfordulójának jegyében idén a 170 éve elhunyt zeneszerző, Mendelssohn művei csendülnek fel a nyitókoncerten, elsőként a Reformáció Évéhez kapcsolódó V. (Reformáció) szimfónia. Az ünnepi Mendelssohn-estet a Nemzeti Filharmonikusok tavaly elhunyt alapító-igazgatója, a kétszeres Kossuth-díjas karmester, Kocsis Zoltán emlékének ajánljuk. A koncert sztárvendége napjaink egyik legkeresettebb amerikai hegedűvirtuóza, a háromszoros Grammy-díjas Hilary Hahn.

Közreműködik: Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Sztrávendég: Hilary Hahn (USA), hegedűművész

Vezényel: Hamar Zsolt

 

A Szabad Tér Színház produkciója.

(x)