Van egy jó történeted? Posztold, és akár a Maldív-szigetekre is eljuthatsz vele!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. március 22. 11:45

A Visit Maldives versenyt hirdet bloggereknek, újságíróknak, szövegíróknak, jó tollú történetmesélőknek, influenszereknek.

A Visit Maldives (Maldives Marketing & Public Relations Corporation, MMPRC) keresi az 50 legjobb poszt íróját a Maldív-szigeteki álomnyaralásról. A legjobbak meghívást kapnak a májusi Visit Maldives' Storytellers' Konferenciára.

 

Hogyan lehet nevezni?

A “versenyzőknek” Mi az én álomnyaralásom a Maldív-szigeteken témakörben kell a Facebook- vagy az Instagram- vagy mindkét oldalukon posztolniuk. Ezt követően a posztok tartalmát a https://storytellers.visitmaldives.com/ oldalon szereplő iránymutatásoknak megfelelően kell feltölteniük angol nyelven 2023. március 25-éig.

A feltöltéshez szükséges részletes útmutató IDE kattintva érhető el.

 

Mi a legjobb posztok íróinak a díja?

A Visit Maldives megvizsgálja a feltöltött posztokat, és kiválasztja a legjobbakat.

Az 50 legjobb poszt íróját a Visit Maldives meghívja a 2023. május 30. és június 2. között megrendezésre kerülő Visit Maldives' Storytellers' Konferenciára.

A nyerteseknek a nemzetközi repülőjegyeket, a Maldív-szigeteken a belföldi transzfereket, a szállást és az étkezést a Visit Maldives biztosítja.

A konferencia a "Redefining MICE" koncepció keretében kerül megrendezésre, stílusosan az Indiai-óceán partján, a pálmafák árnyékában, ahol bárki nyugodtan sétálhat egész nap akár mezítláb is.

A konferencia résztvevőinek lehetőségük lesz arra, hogy részt vegyenek különböző témák közös megvitatásában. Szó lesz a fenntartható turizmusról, a közösségi média szerepéről a promóciós kampányokban, de lehetőségük lesz megismerkedni a maldiv kulturális örökséggel, a helyi gasztronómiával, a halászok hagyományos életformájával.

A konferenciára neves alkotók is meghívást kapnak, akik a pop-up standjaikon a saját művészeti eszközeikkel mutatják be a Maldív-szigeteket. De lehetőség nyílik arra is, hogy helyi kézművesek munkájába kapjanak betekintést.

A konferenciát lezáró fergeteges gálavacsorára a Crossroads Maldives Beach Clubban kerül majd sor élőzenével és egyéb programokkal.

A gálavacsorával nem ér véget az esemény, az igazi kalandok ezt követően várnak a résztvevőkre, akik úszhatnak az óceán szelíd óriásaival, manta rájákkal  és bálnacápákkal, kipróbálhatnak számos vízi sportot, gasztronómiai túrára indulhatnak, kirándulhatnak és piknikezhetnek az óceán partján.

A konferenciát követő programok a Maldív-szigetek nyolc különböző régiójában zajlanak:

  • Baa Atoll
  • Dhaalu Atoll
  • Laamu Atoll
  • Ari Atoll
  • Lhaviyani és Noonu Atoll
  • Gnaviyani Atoll
  • Malé Atoll
  • Seenu Atoll

 

Ha további információra van szüksége, az alábbi felületen veheti fel a kapcsolatot a szervezőkkel:

https://storytellers.visitmaldives.com/contact-us

(X)