Várak és kastélyok konferenciát rendez az Edutus Egyetem

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 26. 14:42

HUNCASTLE nemzetközi Várak és kastélyok konferenciasorozatot szervez az Edutus Egyetem november 29-30-án Sümegen. A 2018-ban induló eseménysorozat első vendégországa Ausztria.

Az Edutus Egyetem szervezésében megvalósuló HUNCASTLE nemzetközi konferenciasorozat célja, hogy jó gyakorlatok, bel- és külföldi példák sokaságán keresztül tudásbázisa legyen a kastélyokkal és várakkal hivatásból foglalkozó kutatóknak, vezetőknek és munkatársaknak, tulajdonosoknak és fenntartóknak, vállalkozóknak és állami/önkormányzati szereplőknek, egyszersmind fórumot biztosítson számukra szakmai kérdések megvitatására, tapasztalatcserére.

A konferencia keretén belül az Edutus Egyetem szakmai találkozási fórumot biztosítva együttműködik a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.-vel, a Magyar Kastélyszállodák Szövetségével, a Castrum Bene Egyesülettel, a Várak Kastélyok, Templomok folyóirattal, a Magyar Kastélyok és Kúriák Egyesülettel, valamint a Történelmi Ismeretterjesztő Társulat Egyesülettel.

A 2018-ban induló HUNCASTLE konferenciasorozat első vendégországa Ausztria

Fotó: bejarhatomagyarorszag.eu

A konferenciák előadói Magyarországról, a szomszédos országokból, valamint Közép- és Nyugat Európa országaiból érkeznek. A plenáris előadások mellett egy-egy téma szekciókra bontva szakértőkkel és érintettekkel biztosít lehetőséget a hallgatóságnak is hozzászólásra.

A részletes programért kattintson IDE!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Egyetem lesz az Edutus

2018. július 26.