Varázsligetté alakul a Városliget Szent István napján

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 12. 10:42

Varázslatos kalandok várják a Városligetbe látogatókat augusztus 20. és 21. között. A programsorozat a Vajdahunyad várától egészen a Kós Károly sétányig tart majd. Hercegnőkben, gólyalábasokban és artistákban nem lesz hiány, de még a lézerlövészetet is alkalmuk nyílik kipróbálni az ide látogatóknak.

A budapesti Vajdahunyad vára igazi Varázsligetté változik a Szent István Napnak köszönhetően. Két napon át csodák és izgalmak váltják egymást kiváló családi programnak ígérkezve.

A kulturális programokon túl a gyerekek játékos honvédségi bemutatókkal ismerkedhetnek, így például a lézerlövészetet is kipróbálhatják majd – adta hírül a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Nem lesz hiány a kulturális programok terén sem: a Tintaló Társulás a cirkusz és a bábszínház varázslatos egyvelegével várja az érdeklődőket.

Hercegnőkben, gólyalábasokban és artistákban nem lesz hiány

Fotó: szentistvannap.hu

A mesékről a Simorág TánCirkusz gondoskodik, akik élő zenével színesítve a műsort minden korosztályhoz szólnak.Várják a leendő hercegeket és hercegnőket is, hogy kitanulhassák eme mesterségek minden csínját-bínját, mindeközben pedig önképző artistákból álló cirkuszi társulaton ámulhatunk, hála a Tűzmadarak Varázslatos vásári mutatványainak, de találkozhatunk István és Gizella óriásbábjaival is.

A Varázslatos Mesék birodalmában mesekiállítás, cirkuszi játszóház, tekergőtér és különböző előadások várják a kicsiket és a gyereklelkű felnőtteket egyaránt, a Varázs Várban pedig a régi, vásári életet tapasztalhatják meg az arra járók.

A helyszíni programokról bővebben a szentistvannap.hu oldalon érdemes tájékozódni.