Várható utazási trendek és fogyasztói attitűdök a Tematikus TDM TV-ben

Forrás: turizmus.com

 2020. május 21. 18:24

Jövő szerdán folytatódik a Tematikus TDM TV. A Magyar TDM Szövetség az online térben szervezett interaktív beszélgetésekkel szeretné segíteni a szolgáltatók felkészülését a nyári szezonra.

A válsághelyzet lélektanát, a válságmenedzselést körbejáró első online beszélgetés mintegy 45 fő résztvevője többek között arra a kérdésre is választ kapott, hogy kik jöttek ki nyertesen a válságból, miért értékelődött fel a TDM-szervezetek szerepe, milyen nyomokat hagynak a vendégekben az elmúlt hónapok, és mire számíthatnak a szálláshelyek, valamint az egyéb turisztikai szolgáltatók.

A második adás témája: Várható utazási trendek és fogyasztói attitűdök a járvány hatására, időpontja: 2020. május 27. 15.00 óra.

Beszélgetőpartnerek:
Szigetvári József (vezérigazgató, szallas.hu)
Érsek M. Zoltán (tulajdonos-főszerkesztő, Az Utazó Magazin)
Holczer Ágnes (turisztikai tanácsadó, HONifo Kft.)
Semsei Sándor (elnök, MTDMSZ)

A beszélgetések az online térben kerülnek megrendezésre, a Zoom program segítségével. A részvétel térítésmentes, bárki számára igénybe vehető, de előzetes regisztrációhoz kötött. A kitöltés határideje: 2020. május 26. 16.00 óra.

Kérdéssel, téma- és beszélgetőpartnerrel kapcsolatos javaslattal a Magyar TDM Szövetség titkárát, Horváth Viktóriát lehet keresni az info@tdmszovetseg.eu e-mail címen.

(Borítókép: 123rf.com)

Kapcsolódó cikkek