Városmarketingből jeles - díjeső Hévíznek

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 20. 15:01

Öt nap alatt összesen 4 díjat nyert a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. és Hévíz az ország két prominens turisztikai marketing gáláján.

Szeptember 15-én a Várkert Bazárban találkoztak a marketingszakma képviselői a Marketing Summit Hungary rendezvényen. Az esemény keretében immár nyolcadik alkalommal 4 kategóriában szakmai díjakat is átadott a szervező Magyar Marketing Szövetség, a Marketing és Turizmus Intézet és a Positive Adamsky by Hinora Group.

Az idei évben Hévíz is a városmarketing kategória díjazottjai között lehetett - tájékoztatta lapunkat Pálffy Tamás, a Hévízi Turisztikai Np Kft. ügyvezető igazgatója.

Büszkék vagyunk rá, hogy a szakmai zsűri Városmarketing Stratégia 2022 Gyémánt Díjat adományozott Hévíz Város Önkormányzatának az imázsépítés terén megnyilvánuló stratégiai szemléletért - mondta el a szakember.

Pálffy Tamás az elnyert díjakkal

Fotó: Hévízi Turisztikai Np Kft.

Két Városmarketing Gyémánt díjjal is jutalmazták továbbá a Hévízi Turisztikai Np Kft-t. Rendezvény-esemény kategóriában a 2021-ben kitalált és sikeresen megrendezett Hévizibivaly Duatlon versenyért, valamint marketingstratégia, márka és identitásépítési, arculat program kategóriában kapott Gyémánt Díjat a 2021-ben Hévízen megvalósított imázsfrissítés. Az Observer Médiafigyelő Kft egy további szakmai különdíjjal is jutalmazta a Hévízi Turisztikai Np Kft-t., így a Városmarketing Stratégia Különdíját is elnyerték.

A Hévízi Turisztikai Np Kft. 2020 tavaszán kezdeményezte egy új, belföldi marketingstratégia kialakítását. A 2021-ben elfogadott stratégia összefoglalja mindazokat a marketingcélokat, melyeket az utóbbi évek változásai megköveteltek a turizmusban. Nem csak a korábbiaktól eltérő célcsoportokat (egészségtudatos, fitt, sportos, aktív, ökotudatos, városias, túlterhelt, minőségi időre vágyó) határoz meg, hanem a Hévízről kialkotott képet is átformálja. Ezen stratégia már megvalósult elemei például az ugyancsak díjazott HéVíziBivaly Duatlon sportverseny, a megújult honlap és városi kiadványok vagy épp az EKF programok keretében megrendezett ökotudatos kulturális események.

 

Business Excellence: Az Év Legjobb Desztinációs Marketingje – Belföld

A Business Traveller Hungary kiadója 12 évvel ezelőtt hozta létre a Business Excellence díjat azzal a céllal, hogy az üzleti utazók aktív részvételével évről-évre díjazzák azokat a turisztikai szolgáltatókat, akiket a látogatóközönség átlagon felüli színvonalúnak értékel.

Pálffy Tamás és Papp Gábor, Hévíz város polgármestere a díjjal

Fotó: Turizmus.com / Grósz Balázs

2022. szeptember 19-én ünnepélyes keretek között, 10 kategóriában osztottak díjakat a budai Haris Parkban. Az eseményről szóló részletes beszámolónkat itt olvashatják.

Idén a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szállodát, rendezvényhelyszínt, mobilitási szolgáltatót, legjobb corporate utaztatót, légitársaságot, külföldi és belföldi desztinációs marketinggel rendelkező vállalkozást, valamint a legjobb új piaci szereplőt díjazták. Hévíz városát az „Év Legjobb Desztinációs Marketing – Belföld" kategóriában találták idén a legkiválóbbnak.

A díjjal a Hévízi Turisztikai Np. Kft által megvalósított belföldi marketing kampányok kreatív megoldásait ismerték el. A díjat Papp Gábor, Hévíz város polgármestere és Pálffy Tamás, a Hévízi Turisztikai Np Kft. ügyvezető igazgatója vették át.