Végre újra élő rendezvények! – Szakmai kerekasztal az MBD-n

Forrás: turizmus.com

 2021. október 16. 14:28

Mikor passzolnak a marketing és kommunikációs stratégiába a személyes részvételű események, és melyek azok a rendezvények, melyekhez jövőre is az online tér illik jobban? Egyebek mellett ez is kiderül a november 9-i MICE Business Day napindító szakmai kerekasztalán.

Az idén is a hagyományos szakmai fórummal indul a MICE Business Day programja a Hungexpo Kongresszusi Központban. Az esemény délelőttjére tervezett konferenciát a tartalmas programnak és az izgalmas témáknak köszönhetően minden évben nagy érdeklődés kíséri. A napindító előadásokra a kiállítókat, a szakmai vásárlókat és a szakmai látogatókat a szervezők egyaránt várják.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői

Fotó: turizmus.com

Színes program, izgalmas kerekasztal

A résztvevők az idei évben is a szegmens meghatározó piaci szereplőitől hallgathatnak meg izgalmas és elgondolkodtató prezentációkat. A külföldi és hazai előadások mellett idegenforgalmi képviseletek, turisztikai attrakciók, szolgáltatók is bemutatkoznak a céges rendezvény- és utaztatói piac első számú hazai networking eseményén.

Az ágazat újraépüléséről, a trendekről és a várakozásokról szóló előadások mellett méltán tart érdeklődésre az a kerekasztal-beszélgetés, melyen nagyvállalati vezetők vitatják meg a céges rendezvények helyzetét és a jövőbeli terveket.

A „Végre újra élő rendezvények” c. kerekasztal-beszélgetésből megtudhatjuk, hogyan változtak meg a céges rendezvényeket érintő marketing-, kommunikációs és HR-stratégiák, vagy melyek a corporate szakemberek tervei a közeljövőben az élő és online/hibrid rendezvényekre vonatkozóan.

 

A beszélgetés résztvevői:

Pálfalvi Márta, Budapest Bank Zrt., marketing kommunikációs vezető

Patócs Renáta, E.On Hungária, szóvivő, vállalati kommunikációs szakértő

Bartha Balázs, Sanofi, vállalati és kormányzati kapcsolatok menedzser

moderátor: Mantuano Mónika, HP marketing menedzser, UNICEO magyarországi vezető

Élő rendezvények és/vagy digitalizáció?

Az esemény moderátora, az UNICEO (Nemzetközi közösség a céges rendezvényekért felelős döntéshozók számára) nonprofit nemzetközi szövetség alelnöke. A szervezet azokat a legfőbb döntéshozókat hozza össze, akik nemzetközi szinten felelnek a vezető vállalatok rendezvényeinek tervezéséért és szervezéséért.

Véleményük szerint a jövő rendezvényeinek alappillérei a tudatosság, a digitalizáció és a felelősségvállalás lesznek. Mindezt Mantuano Mónika, a HP marketing menedzsere, az UNICEO magyarországi vezetője mondta el szerkesztőségünknek. Beszámolója szerint az UNICEO, Future of Corporate Events témájú legújabb felméréséből kiderül, hogy a személyes részvételű események továbbra is a marketing és kommunikációs stratégia engagement alapú platformjai, ám vannak olyan rendezvények, amelyekhez a jövőben is az online passzol és kétségtelen, hogy a digitalizáció sok előnnyel jár.

A szakmai vásárlók a MICE Business Day tárgyalásain felül a szakmai fórumon is ingyenesen vehetnek részt.

MINDENKÉPPEN JÖJJÖN EL!

 

Ha Ön felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, családi napok, incentive és egyéb üzleti utazások szervezéséért, vagy rendezvényszervezéssel foglalkozik, netán utazási irodát, üzleti utaztatót, rendezvényügynökséget képvisel, akkor SZAKMAI VÁSÁRLÓKÉNT INGYENESEN vehet részt a rendezvényen.

Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele tárgyalási időpontok foglalása a rendezvény kiállítóinál.

Az időpontok korlátozott száma miatt javasoljuk, már most regisztráljon, hogy elsőként foglalhassa le az Önnek megfelelő időpontokat! A regisztrált, szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarendben november elejétől foglalhatnak majd időpontokat.

ITT REGISZTRÁLHAT >>>

Ne maradjon le az év legfontosabb üzleti turisztikai networking eseményéről!