Országos díjat nyert Veszprém turisztikai honlapja

Forrás: turizmus.com

 2023. január 27. 16:12

A veszpreminfo.hu – Veszprém városának turisztikai honlapja – nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat, turizmus kategóriában a Magyar Marketing Szövetség versenyében.

„Az Év Honlapja” felhívásra beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazták. Az elbírálás legfőbb szempontjai között szerepel a dizájn, azaz a honlap vizuális megjelenése, a felhasználói elégedettség és élmény.

A döntés során súlyozottan számított, hogy a honlap tartalmi része mennyire támogatja a nevezésben megadott marketing célkitűzés megvalósítását. A nevezők kreativitását, találékonyságát is kiemelten értékelték a bírálat során.

A honlap nyitó oldala

Fotó: veszpreminfo.hu

A nyertes veszpreminfo.hu weboldal egyedi tervezésű, a mai látogatói és technológiai elvárásoknak megfelelő, felhasználóbarát menürendszert és aktuális információkat tartalmazó turisztikai portál, mely a desztináció iránt érdeklődőknek egy egységes turisztikai élménytérként mutatja be Veszprémet, Európa 2023-as Kulturális Fővárosát.

Kiemelt tartalmak az oldalon a Bakancslista blog, amely a mai utazók autentikus élmények iránti vágyát tükröző  „élj úgy, mint egy helyi” trendhez kapcsolódóan mutatja be a desztinációt, és az Élmények minden évszakban célcsoport-orientált csomagajánlatok.

Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője az Év Honlapja díjjal és oklevéllel

Fotó: Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

Az oldalon könnyen kezelhető, személyre szabott megoldás segítségével éjjel-nappal kényelmesen foglalhatóak a csomagmegőrzés- és idegenvezetés-szolgáltatások is.

A díjat Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Bodogán-Takács Zsuzsanna, a honlapot fejlesztő Interword Kft. operatív vezetője vette át.