Viaszbabák arattak hatalmas sikert Bangkokban

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 18. 08:00

Bangkokban rendezték meg idén a 2023-as ázsiai papíripari kiállítást.

Ez a legnagyobb cellulóz- és papírgyártási szakmai kiállítás Ázsiában. A cellulóz- és papírgyártók minden szegmensének képviselőit ilyenkor találkoznak, és tárgyalnak új projektekről és az iparágat érintő kérdésekről.

Szeptember 1-jén a Shandong Hengfa Hygienic Products Co. Ltd., a higiéniai termékek piacvezetője is részt vett az eseményen, sőt egy válogatással is készült kézműves termékeivel, részt vett a „Santung tartomány külföldi barátai” elnevezésű kiállításon. Ezenkívül elvitte magával a tipikus terméket, a lincsingi viaszmintás vászonbabát, hogy megmutassa őket az egyéb erre a városra és régióra jellemző papírgyártási technológiák mellett. Lincsing teljes mértékben kihasználta a kiállítást, hogy a világ megismerhesse viaszbabáit és a speciális papírvágási technológiáit.

A higiéniai termékek piacvezetője is részt vett az eseményen

Fotó: silkroadhungary.hu

Jellemző a sikerére, hogy egy Nicha nevű thaiföldi látogató ezt mondta „Ez volt az első alkalom, hogy alaposan szemügyre vegyem a kínai papírvágás technikáit. Mondanom sem kell, ez igazán gyönyörű! Ez alapján biztos, hogy amint van rá lehetőségem, ellátogatok első alkalommal Kínába."

Bár a papírvágás vékony, a baba pedig kicsi, mégis tökéletesen hordozzák a kínai emberek nagy bölcsességét és energiáját. Nem csoda, hogy óriási sikert aratott, egyúttal népszerűsítette Kína hagyományait is.

Kínának fontos az ország kultúrájának, népének szorgalmának bemutatása, az évezredes bölcsességek kommunikációja, hogy az emberek apróságokon keresztül láthassanak be az ország bonyolult és nagyon régi hagyományaiba.

(X)