Vidékiek a fővárosban, avagy komplex megoldások a turizmus fejlesztésére

Forrás: turizmus.com

 2015. június 08. 21:17

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kommunikációs- és Reklámklubjának következő szakmai rendezvénye 2015. június 12-én 14 órától Szegeden, a CSMKIK Székházban (Párizsi krt. 8-12.) kerül megrendezésre.

A klub meghívott előadói a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ (BFTK) Kft munkatársai: Pap Mária turisztikai divízióvezető és Dedák Angéla hálózati vezető ezúttal egy összetett idegenforgalmi marketing megoldást mutatnak be, amely akár az egyre markánsabban bővülő térségi turizmus továbbfejlesztésének egy lehetséges iránya is lehetne.

Az éveken keresztül a Dél-alföldi régió turizmusát erősítő, jelenleg a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft-nél dolgozó előadóink, Pap Mária és Dedák Angéla a kártya bemutatása mellett arról is beszélnek, hogy milyen előnyöket jelenthet egy hasonló csomag kidolgozása más térségek, akár Csongrád megye számára is. Sőt szó lesz arról is, hogy az itt működő turisztikai vállalkozások hogyan hasznosíthatnák a fővárosi kártyarendszert.