Villamos röpít a diósgyőri GaszroPlacc Extrára

Forrás: turizmus.com

 2020. július 02. 08:53

Garantált csatlakozás segíti a GasztroPlacc Extrán szórakozó vendégek utazását július 10. és augusztus 14. között péntek esténként. Miskolc közkedvelt nyári gasztronómiai eseménye a Diósgyőri vár melletti Vásártérre költözik.

Az autóval érkezőket ingyenes parkolóhelyek várják a Diósgyőri vár és a Lovagi Tornák Tere mellett. A tömegközlekedéssel utazókat GasztroPlacc villamos és garantált csatlakozás segíti a zárás utáni hazautazásban – tájékoztatott a Miskolci Kulturális Központ (MKK).

A Felső-Majláthról 23:50-kor, Diósgyőr városközpontból pedig 23:55 órakor induló 1-es villamos 00:13 órakor érkezik a Villanyrendőr megállóhelyre, ahol át lehet róla szállni a szintén 00:13 órakor a Villanyrendőr megállóhelyre érkező és a Hejő-park irányába közlekedő 14-es autóbuszra.

A Felső-Majláthról 00:20-kor, Diósgyőr városközpontból pedig 00:25 órakor induló 1-es villamos 00:43 órakor  érkezik  a Villanyrendőr megállóhelyre, ahol át lehet róla szállni a  00:43 órakor a Villanyrendőr megállóhelyre érkező és a Szentpéteri kapu irányába közlekedő 14-es autóbuszra, valamint át lehet szállni a villamosról a  Villanyrendőr megállóhelyre szintén 00:43 órakor érkező és az Avasi városrészre közlekedő 35R-es autóbuszra.

A péntek esti borozgatás után villamossal utazhatnak haza a vendégek Miskolcon

Fotó: MKK

Az esemény könnyed nyár esti kikapcsolódást kínál a gasztronómia és a finom borok szerelmeseinek, bemutatkozási lehetőséget teremt a régió élvonalbeli éttermeinek, kiváló borászainak, helyi művészeinek.

Július 10. és augusztus 14. között, minden péntek este 18 órától éjfélig várják az ízek szerelmeseit. A Diósgyőri vár ezeken a napokon meghosszabbítja nyitva tartását, 18 és 21 óra között sétajegyet válthatnak a vendégek.

A rendezvény család- és kutyabarát. A legkisebbeket baba-mama szobával, a gyerekeket játszósarokkal, a négylábú kedvenceket pedig frissítővel várják. A belépés ingyenes.