Virtuális MICE tanulmányút Szlovéniába

Forrás: turizmus.com

 2020. június 29. 15:18

A Szlovén Kongresszusi Iroda a PR in Hungary-vel együttműködésben egy különleges, virtuális tanulmányútra invitálja mindazokat, akik kíváncsiak arra, hogy milyen incentive, konferencia- és egyéb üzleti turisztikai lehetőségeket kínál ez a kicsiny, ám attrakciókban annál inkább bővelkedő ország.

Csatlakozzon Ön is július 2-án ehhez a virtuális kalandhoz!

Fedezzük fel együtt Szlovénia MICE kínálatát! Itt az alkalom, hogy az üzleti és incentive utak ismét beinduljanak. Ennek első lépéseként, július 2-án 11.00 órakor egy felejthetetlen, virtuális kalandra hívjuk Önt!

Egy online videokonferencia keretein belül lesz lehetőség valamennyi szlovén üzleti és incentive utaztató képviselőjével beszélgetni, akiktől első kézből értesülhetünk a desztináció különleges MICE kínálatáról.

Ismerje meg Szlovénia sokszínű kultúráját, festői szépségű tájait, valamint a remek üzleti találkozók helyszíneit, amelyeket most kifejezetten az üzleti és incentive utaztatóknak kínálnak a szervezők!

Szlovénia festői tájakat, sokszínű kultúrát és remek üzleti helyszíneket kínál

Fotó: Slovenian Convention Bureau

Ne tévesszen meg senkit az ország apró mérete, hiszen kis távolságok megtételével is igazán izgalmas és változatos élményekben lehet részünk!

Regisztráljon még ma itt.

Minden regisztrálót egy különleges, szlovén ajándékcsomaggal lepnek meg a szervezők.

VIGYÁZAT: A virtuális kaland természeti csodákat és azonnali utazásra ösztönző jeleneteket tartalmazhat!