Visegrád ősszel és télen is nyitva

Forrás: turizmus.com

 2022. november 08. 13:06

Visegrád ősszel és télen is nyitva: egyetlen attrakció sem zár be, wellnessezni is lehet.

Visegrádon továbbra is nyitva tart a Fellegvár és a Bobpálya. Egész télen megrendezik a lovagi tornákat, horgászhatunk a pisztrángos tavakban, sőt wellnessezhetünk is, hiszen a magas energiaárak ellenére például a Royal Club Hotel is stabil nyitvatartással várja a vendégeit.

Az ország egyik kedvenc kirándulóhelyének árai sem változtak sokat a 2022. őszi-téli szezonban - derül ki a helyi turisztikai egyesület közleményéből.

Míg országszerte több múzeum, kulturális intézmény és szálloda is bezár az idei őszi-téli időszakban a rezsiköltségek féken tartása érdekében, Visegrádon továbbra is minden megszokott szolgáltatás elérhető a kikapcsolódni vágyók számára.

Őszi színekben pompázik a visegrádi Fellegvár környéke

Fotó: visegrad.hu

Cseke László, a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület elnöke elmondta: a helyi attrakciók a korábbi évekhez hasonló nyitvatartással várják a látogatókat, még a belépőjegyek árai sem emelkedtek. Továbbra is nyitva tart a Fellegvár és a Bobpálya, egész télen megrendezik a lovagi tornákat, horgászhatunk a pisztrángos tavakban, sőt wellnessezhetünk is.

"Az energiaárak emelkedése ellenére az őszi-téli szezonban is stabil nyitvatartással várjuk a vendégeket, az energiaellátás környezetbarát módon biztosított a téli időszakban is. Szerencsére a wellness részlegünket sem kellett bezárnunk vagy korlátoznunk a használatát, így minden szolgáltatásunkat a megszokott színvonalon tudjuk kínálni a szállóvendégeknek" - mondta Belán Miklós, a korábban Zöld Szálloda címet is kapott Royal Club Hotel igazgatója.