Visegrádi lélegzetláncolat

Forrás: turizmus.com

 2020. április 23. 10:49

Nyolc visegrádi szállodával együttműködésben, a Föld Napján, április 22-én útjára indította a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület a Visegrádi Lélegzetláncolat kampányát.

A kampányban együttműködik az ötletadó Thermal Hotel Visegrád****superior, valamint a Hotel Silvanus****, a Hotel Visegrád****, a Royal Club Hotel****superior, a Patak Park Hotel, a Hotel Honti, a Vár Hotel Kastélyszálló és a Butikhotel Visegrád.

A szállodák együttesen 112 db 2 fős, 2 éjszakás pihenésre jogosító utalványt ajánlanak fel az egészségügyben, gyógyszertárakban és a kereskedelemben dolgozók részére, hogy a járvány levonulása után ők is "fellélegezhessenek".

Az egyesület Facebook-oldalán, a VisitVisegrád oldalon kommunikálja a kampányt, de a weboldalukon (www.visitvisegrad.hu) is ismertetik a kezdeményezés részleteit.

 

Azt kérik, hogy az olvasók állítsanak jelöltet, javasoljanak egészségügyi, gyógyszertári vagy kereskedelmi dolgozót, aki szerintük megérdemelne egy ilyen pihenést. A jelölést Facebook-üzenetben lehet megtenni május 20-ig, a pihenést elnyert "hősöket" pedig május 25-én hirdetik ki.