Vízitúrák Harry Potter-rajongóknak

Forrás: turizmus.com

 2018. január 31. 13:45

A nyári hónapokban egy hétnapos körutazás során a Temzén „élőben” is meg lehet majd ismerkedni Harry Potter különös mesevilágával.

Azok, akik évekkel ezelőtt olvasták J. K. Rowling könyveit, ma már felnőttek, de lélekben kicsit megmaradtak gyereknek, a varázslótanonc képzeletbeli barátainak. Ezért is számíthat nagy sikerre a Temzén induló vízi túrák programcsomagja. Az utasok főleg abból a körből kerülnek majd ki, akiknek Daniel Radcliffe örökre megmarad a kis szemüveges varázslónak. Ez a fanatikus kör az, amelyik előszeretettel tart esküvőt Harry Potter stílusban, járja be Londonban a regény ikonikus helyszíneit, és a kisfiát farsangkor Potter jelmezbe öltözteti.

Sokan rajonganak Harry Potter világáért

Fotó: turizmus.com

A hajón egyszerre nyolc ember utazhat majd, akik rendre partra szállnak azokon a helyeken, ahol a filmeket forgatták. Ezek a helyszínek persze nem mind léteztek a valóságban, vagy éppen nem ott találhatók, de számos olyan intézmény vagy kastély igen, ahol a Warner Brothers forgatott. Az exkluzív hajóút nem olcsó, de a kabinok kényelmesek és stílusosak. Az ár nemcsak a programokat foglalja magában, hanem étkezést, italokat, a legfinomabb borokat, no meg az elmaradhatatlan ötórai teát is, szendvicsekkel és süteményekkel, ahogy kell- tudósít az alltomresor.se online turisztikai lap.

Kapcsolódó cikkek