Vízre száll a Plázs és a Szerelemvonat zakatol hétvégén Siófokon

Forrás: turizmus.com

 2022. június 07. 12:12

Június 11-én először indul útjára a Baharttal közös Plázs Boat Party a Balaton közepén, míg a „szárazföldön” jön az idei első Rakonczai Piano est, a nagyszínpadon pedig Demjén játszik ezen a hétvégén a Plázson.

A több ezreket megmozgató nyitó hétvége után újabb sikerbulikra számíthatunk ezen a hétvégén a Plázson, ami a szezon első Rakonczai Piano estjével indul az Arénában június 10-én. Pénteken tehát zongora, slágerek és tánc hajnalig Rakonczai Imre dallamaira.

Másnap a nagyszínpadon egy élő legendát köszönthetünk, Demjén Ferencet, aki örökbecsű dalait hozza el a Balaton fővárosába. A Kossuth-díjas énekes-dalszerző több évtizedes karrierje során olyan slágereket jegyzett, mint a Szerelemvonat, a Honfoglalás vagy éppen a Fújom a dalt.

A koncert után az On The Low csapata mutatkozik be az Arénában a hajnali négyig tartó buliban. A trap és new wave rap kollektíva Budapesten már rendre megtölti a klubokat, most pedig a Siófokon bulizók is megismerhetik őket.

Sikerbulikra számíthatnak ezen a hétvégén a siófoki Plázsra látogatók

Fotó: plazssiofok.hu

Június 11-én indul az első Plázs Boat Party is a Balaton közepén. Idén a Plázs és a Bahart együttműködésének köszönhetően öt alkalommal bont vitorlát a Plázs exkluzív bulihajója.Első alkalommal a Be Massive csapata érkezik a fedélzetre, fellép Metha, Dubecticut és Lenny Lenoks is. A hajó a Siófoki hajóállomásról indul, jegyek pedig csak limitált számban, elővételben érhetők el. Miután a hajó ismét horgonyt vet, a Plázs Clubban folytatódik a hajnalig tartó after party.