Yes, Weekend! Budapest

Forrás: turizmus.com

 2015. március 05. 21:51

Olaszországból az elő- és utószezonban is szívesen utaznak Budapestre kedvező ár-érték arányának, színvonalas szolgáltatásainak és a különleges turisztikai ajánlatoknak köszönhetően.

Megnőtt az érdeklődés Magyarország iránt az olasz médiában. Az elmúlt hónapok médiamegjelenéseiben a történelmi fürdők, a megújult trendi főváros, a karácsonyi hangulat mellett népi hagyományaink is figyelmet kaptak, például a mohácsi busójárásról szóló anyag több napig volt nyitó oldali hír az egyik vezető olasz online hírportálon.

Az olasz közszolgálati televízió RAI3-as csatornáján a Magyar Turizmus Zrt. közreműködésével készült 10 perces filmet sugároztak főműsoridőben, a híradó előtt. A turisztikai magazinműsor egy budapesti hétvégét mutat be, konkrét árakkal és programlehetőségekkel.

A társaság külképviselete a Canale 5 kereskedelmi televízió munkáját is segítette: a csatorna társkereső valóságshow-jának stábja forgatott Budapesten. Fővárosunk adott hátteret a megismerkedő fiatal pár első közös útjának. A romantikus budapesti képek több millió olasz háztartásba gyűrűztek be, így keltve érdeklődést Magyarország iránt. A pár történetét nemcsak a televízióban, hanem a közösségi médiában is követték a nézők.