YouTube-sztárt keres Bécs

Forrás: turizmus.com

 2017. október 18. 12:20

Feltörekvő YouTube-sztárok számára hirdetett pályázatot az osztrák főváros. November végéig olyan fiatalokat keresnek, akik Bécs influencerei szeretnének lenni. A győztesek egy évig viselhetik a címet.

Hamarosan az osztrák főváros támogatásával építheti YouTube-karrierjét három fiatal, akik egy most induló pályázat keretében Bécs arcai lehetnek.

A megmérettetésre minden 16 évnél idősebb bécsi jelentkezhet – ehhez csupán egy videót kell feltölteniük a www.club.wien.at/magazin/multimedia/wiener-youtube-stars-gesucht oldalra. Ebben azt kell minél ötletesebben megindokolniuk, hogy miért szeretnének bécsi véleményvezérek lenni.

A megmérettetésre minden 16 évnél idősebb bécsi jelentkezhet

Fotó: PID Jobst

A verseny első körében húsz tehetséges fiatalt választ ki a szakmai zsűri, akik egy workshopon vesznek részt. Itt profiktól kapnak tippeket és tanácsokat, hogy miként lehetnek sikeresek a YouTube-on. A három legjobb résztvevő a "Bécs influencer" címet is elnyeri, amelyet egy éven át használhat. Ez idő alatt Bécs városa segítségével indíthatják el és vihetik sikerre YouTube-csatornájukat.