Zenés strandolás Budapest belvárosában

Forrás: turizmus.com

 2021. június 28. 13:00

Idén a Palatinus strand és a Funkyzeit Events közösen megálmodott egy medencés programsorozatot a nyári napokra, a Palalandot. Az esemény összevonja a strand- és a fesztiválélményeket, a Palatinus pedig egy teljesen új oldaláról ismerhető meg.

A Funkyzeit Events szervezői, akik az elmúlt években számos izgalmas zenés eseményért feleltek, régóta keresték a lehetőséget egy nyári sorozatra is. 2021-ben végül a csapat a Palatinus strandban ideális nyári rezidenciára talált, ahol a strandélményt összevonhatják a zenei fesztiválok hangulatával - írják a szervezők a szerkesztőségünknek eljuttatott sajtóközleményben. A felújított strand medencéiben és partjain a house, nudisco és indie dance zenei produkciók alatt a vendégek strandolhatnak és a szokásos szolgáltatásokat is élvezhetik.

A Palaland hivatalosan július 17-én nyílik meg, ahol a rezidenseken kívül olyan válogatott hazai DJ-ket lehet majd hallani mint például a Fran Palermo együttes szaxofonosa és vokálosa Yambo, a török származású indie zenész Vedat Akdag, vagy a régóta hallgató és erre az alkalomra visszatérő house dj és producer Poli.

palatinus

Ezen a nyáron a fürdőzés mellett zenét is hallgathatunk a Palatinus medencéiből

Fotó: Palatinus

A Palalandra basic és VIP belépőket is lehet majd váltani. Utóbbival igénybe vehető a fast lane bejutás a fürdőbe, egy welcome ital és az exkluzív koktélterasz használata is. Ráadásul a VIP karszalag többszöri belépésre jogosít aznap. A belépőkön kívül kedvezményesebb, 2 vagy 3 alkalmas basic bérletek vásárlására is lehetőséget kínálnak a szervezők, online vásárlás esetén pedig 10% kedvezményt biztosítanak mind a belépők, a mind a bérletek áraiból.

A Palaland eseményeinek időpontjai: július 17., 24., augusztus 14., 27. és szeptember 10. Fontos megjegyezni, hogy ezeken a napokon a fürdő kizárólag Palaland belépővel vagy bérlettel látogatható.