Zseppelin ünnepi programok külföldön és belföldön

Forrás: turizmus.com

 2021. október 18. 15:30

Megjelent a Z(s)eppelin utazási Iroda Ünnepi Élménytára, amelyben a 2021. évi adventi-karácsonyi, szilveszteri, valamint a 2022. évi tavaszi programok egyaránt megtalálhatók.

Fantasztikus esztendő ünnepi időszakához közelít a Z(s)eppelin Utazási Iroda. A Z(S)EPPELIN Programok megállíthatatlanul hódítottak: 2021 szeptemberéig több mint 125 csoport indult el közel 3300 utassal, ami kimagasló a jelen helyzetben, főként Magyarországon.

A körutazások és a városlátogatások szervezéséről ismert iroda a hagyományaihoz hűen nyomtatott és online formában is megjelentette az idei téli-ünnepi kiadványát, az Ünnepi Élménytárat.

Ebben az élménytárban egyaránt megtalálhatók a 2021. évi ünnepi és a 2022. évi tavaszi programok részletei, amelyek közül garantáltan lesz olyan, ami felkelti az Ön érdeklődését.

Hagyományos módon, vagy az otthona kényelméből, a számítógépén vagy akár a telefonon szeretné megismerni ezen tartalmas programokat? Mindegyikre lehetőséget kínálunk, hiszen minden Zseppelin program megtalálható az iroda weboldalán, ahol kibővített belföldi programokat is kínálunk, de a külföldre vágyók is találni fognak kedvükre valót.

A legújabb programfüzet abszolút határtalan: a téli időszakra 62-féle autóbuszos és repülős programot hirdet 93 indulási időpontban, ami rengeteg lehetőséget rejt magában belföldön és külföldön egyaránt.

A tavaszi autóbuszos és repülős, valamint egzotikus utazások 2022 márciusától pedig 23-féle úton, 52 időpontban elérhetőek!

Elérhető a Z(s)eppelin 2021. évi ünnepi és a 2022. évi tavaszi programkatalógusa

Fotó: Z(s)eppelin

A Zseppelinnél továbbra is érvényes az ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!

2021. november 11-éig akár 10 százalék előfoglalási kedvezmények az adventi-karácsonyi és szilveszteri programokra!

Vagy választható a KOCKÁZATMENTES 0 Ft-os előjelentkezés - részletek a www.zseppelin.hu weboldalon.

A fenti kedvezmények és előjelentkezés az országos partnerhálózatban is elérhetők.

Változatlanul, folyamatosan szem előtt tartva, továbbra is első a biztonság a Zseppelin programokon. És ez nem csak szöveg, hiszen:

  • Covid-betegségre is érvényes a Colonnade útlemondási biztosítás (amelyet egyszerűen igényelhet az irodán keresztül – nem szükséges külön biztosítóhoz fordulni) minden külföldi programra, amely útlemondási biztosítást a részvételi díj tartalmazza.
  • Autóbuszainkon speciális Covid levegőszűrő került beszerelésre, továbbá ózonosan tisztítjuk a járműveket.
  • A városnézések során a megfelelő távolságtartás érdekében minden csoportnál használhatók az audioguide készülékek, amelyek töretlenül népszerűek, köszönhetően annak, hogy kompaktok, kényelmesek és nagyobb szabadságot biztosítanak.
  • Minden utasunk részére FFP2 maszkot adunk az utazásához.

A Z(s)eppelin Utazási Iroda az elmúlt két esztendőben magabiztosan helyt állt: ezen nehéz pandémiás időszakban az iroda egyetlen napra sem zárt be, az utasok és a partnerek minden munkanapon számíthattak a Zseppelinre, munkatársainkra. Ez így volt, így van és így is lesz a jövőben is! Továbbra is biztos anyagi alapokon állva, tele pozitív energiával együtt szervezi a 2022-es esztendő egyedülálló Z(s)eppelin Programjait!

Nem kell már sokat várni a jövő évi tavaszi-nyári és őszi körutazásokra, városlátogatásokra sem, hiszen előreláthatólag 2022 februárjában elérhetőek lesznek.

Bízunk a turizmus erejében, hiszen ez a hivatásunk!

Z(S)EPPELIN – AZ UTAZÁS KULTÚRÁJA

(X)