A Polgár testvérek a március 17-ei Turizmus Caféban

Forrás: turizmus.com

 2021. március 11. 18:12

Negyedik adásunk a járványhelyzet miatt felvételről kerül adásba jövő szerdán. Íme néhány kép talkshow-vendégeinkről, amelyek a felvétel közben készültek, és rövid ízelítő a témákról. Tartsanak velünk, kávézzunk együtt március 17-én 9 órakor!

A Turizmus Café negyedik adásában látható beszélgetéseket, tekintettel a fokozódó járványügyi helyzetre, kiemelt biztonsági előírások mellett készítettük el szerdán. A felvétel napján vendégeink, valamint a technikai stáb biztonságáról a Tensi Medical gondoskodott. A helyszínre érkezéskor minden vendégen és a teljes műszaki stábon gyorstesztet végeztek el, amelynek eredménye – szerencsére – minden esetben negatív lett.

A talkshow-ba ezúttal a szállodák világában közismert Polgár fivéreket hívtuk meg egy személyes, könnyed beszélgetésre a Smarteq megújult stúdiójába. Tibor, az IntercityHotel Budapest igazgatója, míg András a Thermal Hotel Visegrádot vezeti. Vendégeinkkel ezúttal is Érczfalvi András műsorvezető beszélgetett.

Talkshow-vendégeink, Polgár Tibor és András Érczfalvi András műsorvezetővel

Fotó: turizmus.com

A műsor további részében Kovács Gábort, a Colonnade Biztosító magyarországi fióktelep-vezetőjét kérdeztük egy most különösen aktuális témáról. A Colonnade azon kevés biztosítók egyike, amelyik a koronavírus teremtette kedvezőtlen gazdasági körülmények között is vagyoni biztosíték szolgáltatást tudott kínálni az utazási irodák részére. Az utazók azonban minden bizonnyal a cég legnépszerűbb termékét, az Atlasz utasbiztosítást ismerhetik jobban, amely kezdettől fogva fedezte a Covid-19 megbetegedésekből eredő károkat.

Kovács Gábort az utasbiztosítások jelentőségéről is kérdeztük

Fotó: turizmus.com

Nem kevésbé izgalmas téma, hogyan látja a szállodapiaci kilátásokat a szakértő. Elképzelhető-e egy tömeges bedőlés a piacon? Idomulnak-e az üzemeltető cégek a válság okozta kihívásokhoz? Változott-e a szállodatulajdonosok hozzáállása? Minderről Hegedűs Attila, a BDO Magyarország Pénzügyi és Ingatlan Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója mondta el tapasztalatait a Turizmus Caféban.

Hegedűs Attila a szállodapiaci trendekről beszélt

Fotó: turizmus.com

A beszélgetéseket felvételről március 17-én (szerdán) reggel 9 órakor láthatják nézőink a szokásos csatornáinkon, a Turizmus.com Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

Kávézzon velünk jövő szerda reggel is!

A Turizmus Kft. csapata