A Turizmus.com kedvenc karácsonyi filmjei

Forrás: turizmus.com

 2021. december 24. 08:20

Kedves Olvasóink!

Köszönjük egész éves érdeklődésüket, figyelmüket a turizmus szakma hírei iránt! Az Önök hűségének, kitartó érdeklődésének köszönhetően 2021-ben is sikerült tovább növelni szakmai hírportálunk látogatottságát: több mint 2,2 millióan keresték fel ebben az esztendőben a Turizmus.com-ot, ami 20 százalékkal meghaladja az előző évi olvasószámot.

Az év utolsó napjait szerkesztőségünk is leginkább pihenéssel tölti, december 24. és január 2. között csak egy alkalommal, december 28-án jelentkezünk reggeli hírlevelünkkel, január 3-tól azonban újra a megszokott rendben kapják majd elektronikus postaládájukba a Bulletint.

Mindazonáltal az ünnepek alatt sem hagyjuk Önöket hírek nélkül. Kérjük, ebben az időszakban is látogassák a Turizmus.com-ot és kövessék Facebook-oldalunkat, ahol folyamatosan értesülhetnek a turizmus legfontosabb, friss történéseiről.

Szerkesztőségünk munkatársai összeállították toplistájukat az általuk leginkább kedvelt karácsonyi filmekről. Kollégáinktól az alábbi három film kapta a legtöbb szavazatot, ezekkel kívánunk minden kedves olvasónknak és partnerünknek áldott, békés, szeretetteljes karácsonyt és jó egészséget!

Kedvcsinálóként íme a mi kedvenc karácsonyi filmjeink (kattintson a nyílra az előzetes elindításához!)

1. Igazából szerelem

2. Grincs

3. Holiday

Az új esztendőre pedig azt kívánjuk minden szakmabelinek, hogy hozzon számára a lehető legjobb üzleti eredményt a remélhetően nem súlyosbodó pandémia mellett!

A Turizmus Kft. csapata