Szűkített listán várják a szavazást a Business Excellence díj jelöltjei

Forrás: turizmus.com

 2023. május 11. 17:24

A szakmai zsűri szavazatai alapján összeállt a Business Excellence díjra felterjesztett vállalkozások szűkített listája. A kategóriák legjobbjaira a „shortlist" kihirdetését követően, május közepétől várjuk olvasóink szavazatát!

Amint azt korábban beharangoztuk, szerkesztőségünk az idei évben több tekintetben megújította az üzleti turisztikai szektor kiemelkedő szolgáltatást nyújtó vállalkozásait elismerő Business Excellence díjat.

Az elismerés presztízsének növelése érdekében bevezetett egyik legfontosabb változás, hogy ebben az évben a szakmai szervezetek delegáltjaiból és az ágazat prominens képviselőiből álló zsűri terjesztette fel a jelölteket. Mostanra már a második lépésen is túl vagyunk, vagyis a szakmához legjobban értők szavazatai alapján összeállt a végső lista, élén a kategóriájukban legjobbnak ítélt 3, vagy (holtverseny esetén) 4 szereplővel. Az elismerésről kollégáink folyamatosan tájékoztatják az érintett vállalkozások vezetőit.

A díjátadó gálát mindne évben nagy érdeklődés kíséri

Fotó: Turizmus.com

A „shortlistre" felkerült jelöltek listáját ugyan egyelőre nem hozzuk nyilvánosságra, annyit azonban elárulhatunk, hogy mindegyik kategóriában erős a mezőny, az elsők között korábbi díjátadókról már ismerős nevek és a díjra először felterjesztett szolgáltatók egyaránt szerepelnek. Közülük fogja kiválasztani a szakmai zsűri a kategóriagyőzteseket, olvasóink pedig a közönségnyerteseket az online szavazáson.

S hogy ki került a legjobbak közé, hamarosan azt is eláruljuk. Érdemes figyelni felületeinket, hiszen a Turizmus.com, valamint a Business Excellence díj saját weboldalán az idén is bemutatjuk a legjobbak közé bekerült vállalkozásokat.

Mint ismeretes, az idei évben 10+1 kategóriában hirdetünk győztest. A korábbiaktól eltérően az idei évben a Legjobb Corporate szolgáltatást nyújtó légitársaságot, a Legjobb hazánkban szervezett nemzetközi üzleti eseményt, a Legjobb Üzleti Catering szolgáltatót, illetve, a Legfenntarthatóbb üzleti turisztika szolgáltatást is díjazzuk.

A díjakat 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a győztesek és a közönségnyertesek, a szűkített listán jelen lévő vállalkozások jelenlétében.