Ezzel várjuk szerda reggel a Turizmus Café-ban – videó

Forrás: turizmus.com

 2021. március 15. 19:14

Miként váltak vérbeli szállodásokká a Polgár fivérek? Biztonságos-e utazni a Covid idején? Érdemes-e most fejlesztésben gondolkodni? Szerda reggel mindez kiderül. Nézze meg kedvcsinálónkat a Turizmus Café legjobb pillanatairól!

Mint arról már beszámoltunk, a Turizmus Café negyedik adása a fokozott járványhelyzet miatt felvételről kerül adásba szerda reggel 9 órakor.

A talkshow-ba ezúttal a szállodák világában közismert Polgár fivéreket hívtuk meg egy személyes, könnyed beszélgetésre.

Vajon Polgár Tibor (IntercityHotel Budapest) világéletében szállodaigazgatónak készült? Kattintson a videóra!

 

Vajon öccse, Polgár András (Thermal Hotel Visegrád) követte Tibort ezen a pályán? Vagy fordítva történt? Kattintson a videóra!

 

Biztonságos-e utazni a Covid idején? Mit kell tennünk, ha elkapjuk a koronavírust külföldi tartózkodásunk alatt? Kovács Gábor, a Colonnade Biztosító magyarországi fióktelep-vezetője erre is választ ad szerda reggel.

 

Érdemes-e most szállodafejlesztésben gondolkodni? Hogyan tud jól sáfárkodni az üzemeltető a rábízott vagyonnal? Minderről Hegedűs Attila, a BDO Magyarország Pénzügyi és Ingatlan Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója mondja el tapasztalatait.

A teljes beszélgetéseket március 17-én (szerdán) reggel 9 órakor láthatják nézőink szokásos csatornáinkon, a Turizmus.com Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.

Örömmel jelentjük, hogy elindult a Turizmus Café saját Facebook-oldala is, amelyen az összes eddigi műsort megtekinthetik, és természetesen itt is nézhető lesz a negyedik adás szerda reggel.

Kérjük, kövesse új oldalunkat itt: facebook.com/TurizmusCafe

A Turizmus Kft. csapata