Így készült a FEB1 Backstage – képgaléria

Forrás: turizmus.com

 2021. február 07. 10:39

Február 1-jén este a FEB1 Backstage-ben felidéztük az elmúlt 28 év turisztikai évadnyitóinak történetét. Mutatjuk, mi zajlott a színpadon és a kulisszák mögött.

Amint arról korábban már beszámoltunk, idén a koronavírus-járvány miatt, 1993 óta először, nem tudtuk megrendezni február 1-jén a Turizmus Évadnyitó Gálát. Helyette, aznap este nosztalgiázni hívtuk a szakmabelieket, egy olyan virtuális találkozásra, ahol felidéztük a korábbi évadnyitók történéseit, helyszíneit, hangulatát. Habár ez az esemény nem az élő rendezvény online megfelelője volt, egy-két olyan elem is felbukkant benne, amelyek a valódi gálát idézték, például az élő közönségszavazás, a CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny díjátadójának bejátszása, vagy a stand-up műsor.

A helyszínen Gundel Takács Gábor műsorvezető élőben beszélgetett – időrendi sorrendben – Gál Pál Zoltánnal (Turizmus Kft.), Molnár Judittal (OTP Travel), Baldauf Csabával (Kolping Hotel), Kovács Lászlóval, (La Fiesta Party Service) és Princzinger Péterrel (Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány). Az online közönségszavazást Erdei Bálinttal (Cityrama) közösen vezényelték le, végül a másfél órás műsort a színpadon Litkai Gergely stand-up műsora zárta.

Feb1 Backstage 2021

A február 1-jei Feb1 Backstage színpadi szereplői

Fotó: Grósz Balázs

Fotósunk, Grósz Balázs nemcsak a színpadi eseményeket örökítette meg, hanem azt is, hogy mi zajlott a kulisszák mögött: hogyan dolgoztak a kameramanek, a hangtechnikusok, a sminkes és nem utolsósorban a műsort szervező kollégáink a háttérben.

A FEB1 Backstage-ről készült képgalériánk megtekintéséhez kattintson ide! >>>

Feb1 Backstage 2010

A háttérben profi sminkes is dolgozott a műsorvezető és vendégei megfelelő megjelenésén

Fotó: Grósz Balázs

A Smarteq stúdiójából közvetített teljes műsort a turizmus.com YouTube-csatornáján nézheti meg újra >>>