Így készült a hatodik Turizmus Café – képekben

Forrás: turizmus.com

 2021. május 30. 17:37

A Turizmus Kft. szakmai talkshow-sorozatának legutóbbi adásában Kovács István, Kovács Balázs, Virág Zsolt, Glázer Tamás és Apaczeller Krisztina volt a vendégünk. Mutatjuk a műsor felvételén és a backstage-ben készült fotókat.

A műsorban elsőként a házigazdák képviseletében Kenderesy Nadinnal, a Turizmus Kft. PR- és rendezvény üzletágának szakmai vezetőjével beszélgetett Érczfalvi András műsorvezető.

Összpontosítás a backstage-ben

Fotó: turizmus.com / Grósz Balás

A hónap hírét Virág Zsolt miniszteri biztos és Glázer Tamás, a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezetője szállította a frissen felújított tatai Esterházy-kastély nyitásáról.

Kenderesy Nadin, Glázer Tamás (középen) és Virág Zsolt a felvétel után

Fotó: turizmus.com / Grósz Balás

A hónap vendégeiként ezúttal egy közismert szállodás apa-fia párost köszönthettünk a Turizmus Caféban. Kovács István 1982-től 2006 végéig az Atrium Hyatt Hotel (később Sofitel) igazgatói posztját töltötte be, fia, Kovács Balázs pedig a Danubius Hotelsnél jutott a csúcsra, melynek ötödik éve a vezérigazgatója.

Oldott pillanat a felvétel közben. Balról jobbra: Kovács Balázs, Kovács István és Érczfalvi András

Fotó: turizmus.com / Grósz Balás

A Smarteq stúdiójából közvetített Turizmus Café vendége volt még Apaczeller Krisztina, a május elején megnyílt IntercityHotel Budapest értékesítési és marketingigazgatója, aki élő képekben mutatta be a vadonatúj szállodát.

Beállítás. Apaczeller Krisztina a sminkessel és az egyik technikussal

Fotó: turizmus.com / Grósz Balás

További kulisszafotókért nézze meg a teljes képgalériát itt!  >>>>

Ha lemaradt a műsorról, de szívesen visszanézné a beszélgetéseket, kattintson a videóra!