Magyar cégek a világ legnagyobb ökológiai kiállításán

Forrás: MTI

 2021. február 17. 17:23

Tizenkilenc magyar kiállító mutatkozik be az Agrármarketing Centrum (AMC) közreműködésével a világ legnagyobb ökológiai kiállításán, a Biofach eSpecial virtuális rendezvényen.

Az AMC közleménye szerint a szerdától péntekig tartó Biofach Nemzetközi Bio-Élelmiszer és Bio-Áru Szakkiállítás tematikája a "Shaping. Transformation. Stronger. Together", azaz "Alakítás. Átalakulás. Erősebben. Együtt." szlogen köré épül, utalva az idei év kihívásaira.

A kongresszus teret ad a trendeknek és az innovációknak, a termékbemutatóknak és a fenntarthatóságról szóló előadásoknak, így  kiemelten foglalkozik az ökológiai gazdaság és táplálkozás átalakulásának kérdéseivel is.

A bio tanúsító szervezeteken kívül a kiállításon többek között gombatermékek, tésztafélék, gyógynövény-termékek, teakülönlegességek, szárított gyümölcsök és olajos magvak, fűszerpaprika-termékek, extrudált snack-ek, hidegen sajtolt olajok, rizstermékek gyártói és biozöldségek, gyümölcsök termelői mutatkoznak be a világ bioélelmiszerei iránt érdeklődő közönségnek - tették hozzá.

biofach

A rendezvényen 16 hazai biogazdálkodást folytató és biotermékeket előállító cég mutatkozik be, 3 pedig egyéni megjelenési lehetőséget is kap

Fotó: Biofach

Az AMC fontosnak tartja, hogy segítse a bioszektorban tevékenykedő élelmiszer-előállítók exportpiacra jutását, éppen ezért Biofach eSpecial néven megvalósuló rendezvényen megjelenési lehetőséget biztosítanak a magyar cégek számára, ezzel is segítve az üzleti kapcsolatok ápolását és a hazai üzleti pozíciók erősítését.

A rendezvényen 16 hazai biogazdálkodást folytató és biotermékeket előállító céget mutat be az AMC cég- és termékleírással, valamint biztosítja a beszerzői oldalon tevékenykedő szakmai partnerek elérhetőségét.

Emellett három cég egyéni megjelenési lehetőséget is kap, így előadásokon, megbeszéléseken, termékbemutatókon is részt vesznek – ismertette az AMC.