Nevezési határidő - Tourism Social Media Awards

Forrás: turizmus.com

 2017. március 07. 11:12 / Utoljára frissítve: 2017. március 21. 16:58

Március 31-ig nevezhetik a magyar hotelek és turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezetek, vállalkozások (utazási irodák, fürdők, desztinációk, légitársaságok) legjobb közösségi média megoldásaikat a TSMA-ra, miután a szervezők a nevezési határidőt egy héttel meghosszabbították.

 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének szakmai partnerségével zajló versenyen díjat kapnak a magyar hotelek legjobb Facebook és Instagram oldalai is.

A pályázatokat turisztikai és kommunikációs szakemberekből álló zsűri bírálja el, idén a nevezés ingyenes.


A TSMA díjait két fő kategóriában lehet elnyerni.

A zsűri megválasztja egyfelől az év legjobb Facebook és Instagram oldalait a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének hotel tagjai körében, valamint kiválasztja a magyar turizmus legjobb közösségi média megoldásait a beérkező pályázatok alapján.

A TSMA-ra három alkategóriában lehet pályázni:
social branding témakörben integrált közösségi média jelenléthez kapcsolódó nevezésekkel; social content témakörben kreatív megoldásokat alkalmazó közösségi média tartalmakkal (pl. innovatív vizuális megoldások, videók, játékok); social campaign témakörben pedig közösségi médiában (is) futó kampányokkal lehet jelentkezni. A nevezési lap a www. tsma.hu oldalról tölthető le.

A Tourism Social Media Awards szakmai partnere a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, a Front Page Communications és a Turizmus Kft.

tsma.huhello@tsma.hu