Turisztikai évadnyitó helyett idén szezonnyitót rendez a Turizmus Kft.

Forrás: turizmus.com

 2022. január 27. 16:53

A Turizmus Kft. és a PR in Hungary Kft. a hagyományosan február elsejére szervezett Turizmus Évadnyitó Gálát idén a pandémiás helyzet miatt május 1-jén rendezi meg, bízva abban, hogy ez egy sikeres szezon nyitó rendezvénye is lehet.

1993-tól 2020-ig minden február elsején rendezte meg kiadónk, a Turizmus Kft. a Turizmus Évadnyitó Gálát, míg tavaly első alkalommal online formában, betekintést engedve a színfalak mögé is.

Gundel Takács Gábor műsorvezető köszönti 2020. február 1-jén a Turizmus Évadnyitó Gála résztvevőit a BKK-ban

Fotó: turizmus.com / Grósz Balázs

Az idei, személyes találkozásra lehetőséget adó „Feb1-et" az előzetes jelzések szerint már nagyon várta a szakma, de a szervezők úgy ítélték meg, hogy a jelenlegi, napról napra fokozódó pandémiás helyzetben felelősségteljesen nem invitálhatnak egy zárt térbe műsorral és fogadással egybekötött, networking estre mintegy 1000 embert a turisztikai szakma meghatározó képviselői közül.

A szervezés során a szervezők azt tapasztalták, hogy az ágazat szereplői elkötelezettek az idei személyes találkozás mellett, ezért úgy döntöttek, hogy – dacára a tavalyi sikeres online rendezvénynek – maradnak a hagyománynál, és élőben, de február elseje helyett később rendezik meg a gálát, a járvány ötödik hullámának lecsengése után.

Így a turizmus ágazat minden területéről, s az ország minden részéről érkező döntéshozók tavasszal személyesen találkozhatnak egy szezonnyitó keretében. Évadnyitó helyett szezonnyitót tartunk, terveink szerint, május elsején. Addig is nosztalgiázzon, és nézze meg a legutóbbi, a Budapest Kongresszusi Központban hagyományos formában megrendezett 2020-as Turizmus Évadnyitó Gálán készült képgalériákat!

224 kép Networking és nagyszabású fogadás a XXVIII. Turizmus Évadnyitó Gálán

Ha kíváncsi a színpadi eseményekről készült fotókra is, kattintson az alábbi képgalériára!

284 kép Ez történt a színpadon a XXVIII. Turizmus Évadnyitó Gálán

/