Turizmus Café: a Lázár fivérek az április 28-ai talkshow-ban

Forrás: turizmus.com

 2021. április 14. 17:41

Április 28-án ötödik adásához érkezik talkshow-sorozatunk, amelyben személyes, könnyed beszélgetésre hívjuk a szakma szereplőit. Ezúttal egy olyan testvérpár lesz a vendégünk, akik a lovassportok világából érkeztek a turizmus-vendéglátás területére.

Talkshow-nk sajátossága, hogy a meghívott vendégeket elsősorban saját magukról kérdezzük. Szándékaink szerint szeretnénk megmutatni a szakember mögött megbúvó személyiséget is, és az ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben beszélgetünk, egy kávé mellett.

A Turizmus Café ötödik adásában Lázár Vilmost és Lázár Zoltánt látjuk vendégül, akik ketten együtt 21-szeres fogathajtó-világbajnokok. Egyúttal turisztikai vállalkozók is, az idén 20 éves Lázár Lovaspark társtulajdonosai. Tudta,  hogy a lóhajtás szeretetét édesapjuktól, néhai Lázár Vilmostól örökölték, pedig ő nem versenyzett, csak rajongott a lovakért, a fogatokért ? Hogyan és miért került mindkét testvér erre a pályára? Erről is mesélnek majd a fivérek a talkshow-ban.

 

A műsorban vendégünk lesz még Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke, akit a fürdők nyitási előkészületeiről, valamint a poszt-Covid-rehabilitációban rejlő lehetőségekről kérdezünk.

Az ötödik adásban kiemelt figyelmet kap a munkaerőpiaci helyzet, amelyet a szakma egybehangzóan az immár belátható közelségbe került újranyitás legnagyobb kihívásának tart. Hogyan segíti a turisztikai szolgáltatókat kiadónk abban, hogy gyorsan megtalálják az új munkatársaikat? – erről beszél majd Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője Érczfalvi András műsorvezetőnek.

A műsort ezúttal is a Smarteq stúdiójából fogunk sugározni, amit nézőink több platformon, a Turizmus Café Facebook-oldalán, a Turizmus.com Facebook-oldalán, valamint Youtube csatornánkon is követhetnek április 28-án, szerda reggel 9 órakor.

Csatlakozzon Facebook-eseményünkhöz, hogy elsőként értesüljön a legfrissebb infókról!

Kávézzunk újra együtt a Turizmus Café-ban!

A Turizmus Kft. csapata