Kávézzunk együtt reggel a Turizmus Café-ban!

Forrás: turizmus.com

 2021. február 16. 08:03

Február 17-én harmadik adásához érkezik talkshow-sorozatunk, amelyben személyes, könnyed beszélgetésre hívjuk a szakma szereplőit. Először érkezik hozzánk egy egész család, amelynek mind a négy tagja a turizmusban dolgozik.

Talkshow-nk sajátossága, hogy a meghívott vendégeket elsősorban saját magukról kérdezzük. Szándékaink szerint szeretnénk megmutatni a szakember mögött megbúvó személyiséget is, és az ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben beszélgetünk.

 

A Turizmus Café harmadik adásában egy olyan családot látunk vendégül, ahol nemcsak a szülők dolgoznak a turizmusban, de a gyerekeik is ezt a pályát választották. Ráadásul – és ez tényleg ritkaság – nem egy közös családi vállalkozásban tevékenykednek, hanem eltérő területeken. Február 17-én reggel 9 órakor a Galla családdal beszélgetünk a Turizmus Caféban a Smarteq stúdiójában – egy kávé mellett.

A szülők, Galla Gábor és Galla Zsuzsa már a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolára is együtt jártak, és immár 45 év házasok. Gábor a szállodaiparban futott be jelentős karriert, és négy éven át a Magyar Turizmus Rt. vezérigazgatói tisztségét is betöltötte. Zsuzsa utazási irodás lett, cége, a Gála Tours vezető japán beutaztatónak számított a Covid kitöréséig. Fiaik közül Gergő mostanra már több szállodát is igazgatott, míg a marketinges végzettségű Péter – több kitérő után – jelenleg az édesapja által alapított vállalkozásnál, a kétéltű buszt üzemeltető RiverRide-nál dolgozik.

 

Kulisszatitkok

A „Kulisszatitkok” rovatban a Turizmus Cafénak is helyet adó Smarteq Kft. ügyvezetője, Fábián Attila arról mesél majd, hogy rendezvénytechnikai cégként milyen kihívást jelentett nekik az élő események beszüntetése és milyen megoldásokat kínálnak a cégek számára, hogy rendezvényeiket online, virtuális formában tudják megtartani.

A Youtube-on itt nézheti meg a műsort >>>

A Facebookon pedig itt követheti >>>

A Turizmus Kft. csapata