Turizmus Café: fivérek a március 17-ei talkshow-ban

Forrás: turizmus.com

 2021. március 10. 08:45

Március 17-én negyedik adásához érkezik talkshow-sorozatunk, amelyben személyes, könnyed beszélgetésre hívjuk a szakma szereplőit. Ezúttal egy olyan testvérpár lesz a vendégünk, akik mindketten a szállodaiparban dolgoznak.

Talkshow-nk sajátossága, hogy a meghívott vendégeket elsősorban saját magukról kérdezzük. Szándékaink szerint szeretnénk megmutatni a szakember mögött megbúvó személyiséget is, és az ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben beszélgetünk.

A Turizmus Café negyedik adásában a Polgár fivéreket látjuk vendégül: Tibor, az IntercityHotel Budapest igazgatója, míg András a Thermal Hotel Visegrádot vezeti. Vajon tudatos választás volt, vagy véletlenül alakult úgy, hogy mindketten a szállodaiparban csináltak karriert? – a talk-show-ból remélhetőleg ez is kiderül. Március 17-én (szerdán) reggel 9 órakor velük beszélgetünk a Smarteq stúdiójában – egy kávé mellett.

A műsor további vendégei lesznek Kovács Gábor, a Colonnade Biztosító magyarországi fióktelep-vezetője, valamint Hegedűs Attila, a BDO Magyarország Pénzügyi és Ingatlan Tanácsadó Kft. ügyvezetője.

Kiadónk a koronavírus-járvány harmadik, erősödő hullámára való tekintettel fokozottan ügyel a biztonsági előírások betartására, így nézőink felvételről láthatják majd március 17-én a Turizmus Café negyedik adását. A felvétel napján vendégeink, valamint a technikai stáb biztonságáról a Tensi Medical gondoskodik. A helyszínre érkezéskor minden vendégen és a teljes műszaki stábon gyorstesztet végeznek el.

Találkozzunk március 17-én 9 órakor a Turizmus Café-ban!

A Turizmus Kft. csapata