MOST: Itt nézheti a Turizmus Café adását

Forrás: turizmus.com

 2021. május 26. 08:09

Május 27-én hatodik adásához érkezik talkshow-sorozatunk, amelyben személyes, könnyed beszélgetésre hívjuk a szakma szereplőit. Ezúttal egy közismert apa-fia páros lesz a vendégünk, akik mindketten a hazai szállodaiparban tették le névjegyüket.

A műsort ezúttal is a Smarteq stúdiójából sugározzuk, amit nézőink Turizmus Café Facebook-oldalán követhetnek csütörtök reggel 9 órától.

Talkshow-nk sajátossága, hogy a meghívott vendégeket elsősorban saját magukról kérdezzük. Szándékaink szerint szeretnénk megmutatni a szakember mögött megbúvó személyiséget is, és az ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben beszélgetünk, egy kávé mellett.

Ezúttal két közismert szállodás szakember, apa és fia lesznek kiemelt beszélgetőpartnereink. Az apa, Kovács István 1982-től 2006 végéig az Atrium Hyatt Hotel (később Sofitel) igazgatói posztját töltötte be, a Magyar Éttermek és Szállodák Szövetségének volt elnöke, majd hosszú ideig főtitkára, jelenleg pedig elnöki tanácsadóként segíti a szakmai szövetség munkáját.

Fia, Kovács Balázs egész pályafutása a Danubius Hotelshez kötődik, és édesapjához hasonlóan szintén nagyon fiatalon, 45 évesen kapott komoly megbízást, amikor a nemzetközi szállodavállalat vezérigazgatójává nevezték ki. Érczfalvi András műsorvezető a családi indíttatáson túl azt a kérdést is felteszi majd neki, tervezi-e további szállodák eladását a Danubius?

Kovács Balázs (b) és Kovács István (középen) Érczfalvi András (j) műsorvezetővel a stúdióban

Fotó: Grósz Balázs

A hónap hírét Virág Zsolt miniszteri biztos és Glázer Tamás, a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezetője szállítja a frissen felújított tatai Esterházy-kastély nyitásáról, akik a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram további fejlesztéseiről is beszélnek majd.

A Turizmus Café vendége lesz még Apaczeller Krisztina, a május elején megnyílt IntercityHotel Budapest értékesítési és marketingigazgatója, aki élő képekben mutatja majd be a vadonatúj szállodát és mesél a nyitással kapcsolatos kihívásokról és a közeljövő terveiről.

 

turizmuscafe

 

Kávézzunk újra együtt a Turizmus Café-ban!

A Turizmus Kft. csapata

szponzorturizmuscafe