Új nyári rendezvénysorozat indul Székesfehérváron júniusban

Forrás: MTI

 2021. április 28. 11:40

Liget néven új nyári rendezvénysorozat indul Székesfehérváron, a Fezen Fesztivál területén, de nem a fesztivál helyett. Amennyiben a vírushelyzet és a szabályozás is kedvezően alakul, a június 11-től szeptember 11-ig tartó Ligeten minden hétvégén lesznek élőzenés koncertek.

A szervezők szerdai közleménye szerint a három hónapos programsorozaton fellép a hazai zenei élet java, mások mellett Ákos, Majka, a Bagossy Brothers, a Margaret Island, Rúzsa Magdi, a Never Say Never és a hazai rockzene legnagyobbjai. A júniusi előzetes szerint színpadra áll többek között a P. Mobil, Horváth Tamás, a Blahalouisiana és a Follow the Flow is.

liget_fezen

Egyelőre még csak az előregisztráció indult el, jegyeket a korlátozások feloldásának függvényében lehet majd vásárolni

Fotó: Fezen

Kovács Antal főszervező arról még nem tudott beszámolni, hogy milyen körülmények vagy szabályok mentén tudnak nézőket fogadni. Így jelenleg azt sem tudják, hogy védettségi igazolvánnyal, létszámkorlátozással, esetleg végre teljesen szabadon élvezhetik-e a koncerteket a zenekedvelők.

Éppen emiatt nem is indítanak jegyelővételt a koncertekre, csak előregisztrációt:

Akik feliratkoznak, elsőként értesülhetnek majd a jegyvásárlás elindulásáról, és 48 órán keresztül csak ők vehetik meg a belépőt, kedvezményes áron.
A szervezők az egészségügyi dolgozókra is gondoltak, szeretnék megköszönni azt az emberfeletti munkát, amelyet végeznek, ezért hamarosan közzéteszik, milyen formában látják őket vendégül a Ligetben.

A közlemény említést tett a 2021-es Fezen Fesztiválról is, amelynek programja készen van, folyamatos az egyeztetés a külföldi előadókkal. A fesztivál megtartásáról április végén születik döntés - tették hozzá.